free download 78 travel guides written by experts

180 de proiecte de pe platforma teimplici.ro concureaza pentru 50.000 euro

Telekom Romania anunţă că în perioada 25 noiembrie – 11 decembrie 2014 este deschisă etapa de votare şi jurizare a proiectelor înscrise pe platforma teimplici.ro. Primele 10 proiecte în ceea ce privește numărul de voturi din partea comunității și a juriului vor beneficia de finanțare de până la 50.000 euro în total.

În concursul Teimplici.ro au fost înscrise 180 de proiecte, în 12 arii votate anterior ca favorite de către comunitate. Cele mai multe proiecte au fost înscrise în aria „Pregătit pentru viaţă” – 40 de proiecte, urmată de „Învaţă să fii voluntar”, cu 37 de proiecte şi „Protejarea copiilor, a vârstnicilor şi a victimelor violenţelor” cu 23 de proiecte.

Între 25 noiembrie și 11 decembrie, oricine dorește poate vota proiectul favorit înscris pe platforma teimplici.ro. Pentru a putea vota, utilizatorii trebuie să se înregistreze și să se autentifice pe platforma teimplici.ro. Fiecare persoană poate vota mai multe proiecte, dar o singură data același proiect. Voturile vor fi contorizate şi vor reprezenta jumătate din nota finală a fiecărui proiect. Astfel, publicul poate contribui la desemnarea celor mai valoroase proiecte destinate comunităţii, în care Telekom Romania va investi fonduri în anul 2015.

Juriul va evalua proiectele independent de voturile primite de la public. După centralizarea voturilor publicului şi a notelor juriului, vor fi desemnate cele 10 proiecte câștigătoare.

Proiectele desemnate câştigătoare şi organizaţiile care le-au depus vor fi anunţate public pe data de 17 decembrie pe site-ul teimplici.ro. Organizaţiile cu proiecte câştigătoare vor primi în total până la 50.000 de euro, sume care vor fi folosite în implementarea proiectelor în beneficiul comunităţilor din România.

Juriul este format din: Cristina Bazavan – blogger, Cristi China Birta – blogger, Lăcrămioara Botezatu – Project Manager Csrmedia.ro, Florin Ghindă – Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo – jurnalist, Mircea Kivu – Sociolog FDSC, Ionuţ Sibian – Director Executiv FDSC şi Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Bucuresti, 25.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *