free download 78 travel guides written by experts

18 CLIENTI NOI

ÎN PORTOFOLIUL SISTEMULUI CLARVISION ERP

În primele 4 luni ale acestui an, compania de software EBS Romania şi-a lărgit portofoliul produsului Clarvision ERP cu încă 18 clienţi – companii cu profil industrial.

Astfel, ERP-ul Clarvision confirmă că este un sistem software care se pliază pe nevoile şi specificul firmelor din domeniul industrial. Sectoare ca industria ceramică, a construcţiilor de maşini, prelucrarea lemnului şi a mobilei, fabricarea materialelor de construcţii sunt bine reprezentate printre clienţii Clarvision. CILDRO Mobila Drobeta Turnu-Severin, Traian Piteşti, Goldplast Bistriţa, Magic Systems Braşov, VES Sighişoara, Refrabas, Izo Tec, Samus Construcţii, Termotec Dej – au optat de curând să îşi gestioneze mai eficient activitatea cu Clarvision ERP.

După ce în luna martie EBS Romania a devenit Microsoft Gold Certified Partner, compania îşi propune ca până la sfârşitul acestui an să obţină  o creştere a numărului de clienţi Clarvision cu 40% faţă de 2005, concomitent cu o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 30%.

Despre EBS

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul în Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajaţi şi este Microsoft Gold Certified Partner.

Pe piaţa românească, EBS oferă un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din România – Clarvision ERP, confirmat de numărul mare de implementări în companii cu profil de producţie.  Prestigioasa companie de cercetări de piaţă IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definiţiei IDC".

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-urile companiei www.ebsromania.ro  şi www.ebsromania.com

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *