Kinodiseea

170 de specialiști IT din 32 de companii din România se întrec pe Marea Neagră la singura competiție de sailing dedicată industriei tehnologice

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead adună la linia de start pentru Regatta IT pasionații de tehnologie din 32 companii IT&C din România.

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead adună la linia de start pentru Regatta IT pasionații de tehnologie din 32 companii IT&C din România. Peste 170 de participanți au ales ca în weekend-ul 16-17 septembrie să pună în valoare strategia, adrenalina și spiritul de echipă într-o formulă inedită, într-o competiție arbitrată pe mare. Organizate în echipaje, 16 veliere vor ieși în larg din Marina Life Harbour Limanu, pentru a răspunde provocării de a afla cum arată topul companiilor de IT și în competițiile de sailing. Nume precum: Zitec, Siveco, Brinel SoftTehnica, Société Générale Business Solutions, Executor IT, Piticlic (Infomediapro), Ness România, AquaSoft, IntelActSoft, Roweb, NXTServers sau Softlead au desemnat echipele participante pentru anul acesta.

Regatta IT 2017

“Regatta IT a fost gândit ca un eveniment dedicat profesioniștilor din industriile tehnologice, bazat pe un motiv inedit de socializare, cunoaștere, atât din perspectiva internă a echipei, cât și din cea a generării oportunităților. Aceasta este miza Softlead pentru industriile IT&C și așa ne dorim să continuăm”, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Evenimentului i s-au alăturat în calitate de sponsori și parteneri branduri care cred în valorile sportive, în interacțiunile naturale dintre oamenii care împărtășesc, cu adevărat, aceleași principii. Nu doar în business, ci și în viața de zi cu zi:
SetSail: partenerul evenimentului pe mare și pe uscat, prin oferirea ambarcațiunilor care au făcut posibil evenimentul
– Zitec: pentru susținerea celor mai frumoase amintiri ale evenimentului
– Domeniile Sâmburești & Aqua Carpatica – pentru cele #1000denuante ale unei experiențe de neuitat
Ford România: pentru rapiditate, lux
BeanzCafe – pentru gustul autentic de cafea, atât de așteptat în fiecare dimineață
Molipops: pentru savoare adusă prin arome fresh de înghețată
ConstantinNautics – partenerul nautic al iubitorilor de mare, prin accesorii cu adevărat speciale
LifeHarbour – gazda evenimentelor cu specific marin.

Prieteni și parteneri media ai evenimentului: Wellborn, JetBrains, Internet & Mobile World, Softbinator, Agora, Business24, PRwave, Radar de Media, Ziare.com, TechBox, DevXCamp, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *