free download 78 travel guides written by experts

17% dintre romani au prima experienta sexuala inainte de 15 ani

17% dintre romani au avut primul contact sexual la o varsta mai mica de 15 ani, rezulta dintr-un sondaj efectuat de Neogen in randul utilizatorilor Noi2.ro.

Majoritatea romanilor (54% dintre respondenti) sustin insa ca si-au pierdut virginitatea la o varsta cuprinsa intre 15 si 20 de ani. Acelasi sondaj, efectuat pe utilizatorii din Bulgaria a avut rezultate similare: 17,2% sustin ca si-au inceput viata sexuala la mai putin de 15 ani, 43% intre 15 si 20 de ani. Insa ponderea celor care declara ca au avut prima experienta sexuala mai tarziu, la o varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani este mai mare: 37% in Bulgaria, fata de 20% in Romania.

Sarbii in schimb sunt mai precoce decat romanii si bulgarii: 40% sustin ca au avut prima experienta sexuala cand erau minori (sub 18 ani).

„Accesul nerestrictionat la informatia privind sexualitatea, emanciparea psiho-sexuala, curentul comportamental, dezvoltarea fizica timpurie si unele libertati asumate de tineri sunt factori directi care probeaza un fapt cert: tinerii care au raspuns sondajului Noi2.ro si-au inceput viata sexuala cu mult mai devreme decat generatia parintilor lor", sustine Roxana Timofte, brand manager Noi2.

In total, la sondaj au raspuns peste 2500 de persoane din Romania, Bulgaria si Serbia.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *