free download 78 travel guides written by experts

16 concurenti intra in „Fabrica de staruri” de la TVR

Sâmbătă, 17 martie, ora 21.25, debutează Fabrica de staruri la TVR 1

Fabrica de staruri, cel mai nou şi aşteptat talent reality-show al momentului, îşi deschide porţile pentru 16 concurenţi din România şi Republica Moldova sâmbătă, 17 martie, de la ora 21.25, în direct la TVR 1 şi Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel că românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

Actorul Marius Vizante va deschide fabrica de şlefuit talente cu prezentarea celor 16 tineri selectaţi: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Pentru asta însă, concurenţii vor avea de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub acelaşi acoperiş al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care începe dimineaţa la ora 8.00 şi se termină seara la ora 24.00, fără a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legăturile cu familia vor fi restricţionate la o convorbire pe săptămână. Cursurile de dicţie, engleză, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singură dată pe săptămână având voie să se relaxeze gătind. Dar, cel mai important, în fiecare sâmbătă seară vor urca pe scenă, pentru a demonstra cum s-au pregătit şi a înfrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al Fabricii de staruri format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi frumoasa interpretă Natalia Gordienco.

Aproximativ 50 de camere video şi peste 100 de persoane se vor afla în casa Fabrica de staruri pe lângă cei 16 concurenţi pentru a asigura transmsiile live pe www.fabricadestaruri.ro, unde internauţii vor putea urmări tot ce se întâmplă în fiecare moment, putând astfel cunoaşte concurenţii şi altfel. Ultimele noutăţi despre concurenţi, dar şi despre invitaţii speciali care vor vizita casa Fabrica de staruri pot fi urmărite pe: www.facebook.com/infabricadestaruri şi
youtube.com/infabricadestaruri.

Fabrica de staruri nu va fi doar un spectacol de divertisment de sâmbătă seară. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis în România de TVR 1, iar în Republica Moldova de Prime TV, sâmbăta, de la ora 21.25. În timpul săptămânii, pe TVR 1 se transmit două tronsoane zilnice de 20 de minute (12.20 – 12.40 şi seara, 21.00 – 21.20) în care telespectatorii află un rezumat al celor mai importante momente de la pregătirea concurenţilor. Tot în timpul săptămânii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate celei mai mari producţii ale Televiziunii Române – Fabrica de staruri va putea fi urmărită zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-duminică) şi de la ora 23.30 (luni-duminică). În cele trei tronsoane, telespectatorii vor vedea cele mai importante momente ale zilei anterioare pentru tinerii înscrişi în Fabrica de staruri.

Despre Fabrica de staruri:
Fabrica de staruri este varianta românească a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova, putând fi urmărit astfel de românii aflaţi de-o parte şi de alta a Prutului. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis în România de TVR 1, iar în Republica Moldova de Prime TV, cel mai vizionat post tv al vecinilor noştri, sâmbăta, de la ora 21.25.

Fabrica de staruri, format bazat pe o licenţă Endemol, a înregistrat în Republica Moldova recorduri absolute în materie de audienţă în cele două sezoane difuzate până în prezent. Pe întreaga perioadă a proiectului, primul reality-show de la românii de peste Prut a fost vizionat de aproximativ 80% din populaţia Moldovei. Finala a fost urmărită în direct de peste 1.400.000 de persoane.

Formatul Operation Triumph a fost produs până acum în 22 de țări: Belgia, Chile, Georgia, Grecia, Italia, Kazakhstan, Kenya, Mexic, Moldova, Philippines, Polonia, Portugalia, Serbia, Turcia, Ukraina, Spania, Rusia, Brazilia, SUA, Argentina, India, Africa de Sud.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *