free download 78 travel guides written by experts

16 concurente intra in lupta pentru celebritate la Next Top Model Romania

Un nou sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu plin de surprize şi provocări se pregăteşte să ia startul la Antena 1! 16 fete vor porni joi, 15 septembrie într-o aventură spectaculoasă alături de Next Top Model România, iar lupta se aşteaptă a fi foarte dură având în vedere miza acestui concurs. La finalul acestei aventuri, câştigatoarea ediţiei va pleca acasă cu un premiu fabulos: un contract de modelling în valoare de 70.000 de euro, oferit de agenţia MRA, una dintre cele mai prestigioase agenţii din România. 

Prima ediţie Next Top Model pregăteşte telespectatorilor Antena 1 foarte multe surprize. Cătălin Botezatu va prezenta imagini inedite din timpul castingului naţional desfăşurat anul acesta în şapte oraşe din România: Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Timişoara şi Cluj. Peste 8.000 de fete, foarte frumoase şi foarte determinate să-şi facă numele cunoscut, au venit anul acesta la castingul organizat de Next Top Model România. Dintre ele, doar 100 au rămas pentru selecţia finală, un eveniment încărcat de momente emoţionante. După acest casting dur, 16 fete s-au bucurat la aflarea veştii că vor fi viitoarele concurente ale Next Top Model:

1.Mădălina Goian are 16 ani, este din Bacău, are 1.72 înălţime şi 52 de kilograme.

„Sunt o fată caracterizată prin contraste, puternică şi în acelaşi timp sensibilă. Sunt altruistă, alteori egoistă, modestă şi retrasă. Iubesc tot ce este frumos şi nu îmi plac lucrurile false”

2.Aida Becheanu are 18 ani, este din Târgovişte, are 1.70 înăţime şi 50 kilograme.

“Am ales sã particip la acest concurs pentru a mã perfecţiona pe plan profesional şi pentru a învãţa cât mai multe lucruri. Fie ca cea mai bunã sã câştige!”

3.Florentina-Mihaela Ciupu are 20 de ani, este din Bucureşti, are 1.75 înăţime şi 53 kilograme.

“Sunt o fire sociabilă, optimistă, îndrăzneaţã, foarte ambiţioasă, orgolioasă peste măsură şi încăpăţânată. Sunt o persoană sufletistă, realistă şi totodată dură, cu un caracter foarte puternic. Apreciez sinceritatea şi tot ce este frumos. Urăsc minciuna, nedreptatea şi ipocrizia”

4.Karin Arz are 19 ani, este din Sibiu, are 1,73 înălţime şi 50 kilograme.

“Mă consider o persoană sociabilă, veselă, încrezătoare, sinceră, care spune lucrurilor pe nume”

5.Irina Batrac are 17 ani, este din Mangalia, are 1,78 înălţime şi 55 kilograme.

“Sunt o persoană veselă, optimistă, sociabilă, activă şi ambiţioasă. Consider că nimic în viaţă nu este întâmplător, iar faptul că particip la Next Top Model este şansã uriaşã pentru mine”, se descrie Irina.

6.Miruna Iovan are 16 ani, este din Bucureşti, are 1,80 înălţime şi 54 kilograme.

“Fire echilibrată, ambiţioasă, relaxată, pozitivă. Nu mă las intimidată uşor şi am încredere în mine”

7.Iasmina Balamat are 18 ani, este din Drobeta Turnu Severin, are 1,73 înălţime şi 48 kilograme.

“Sensibilă şi pretenţioasă cu mine şi cu cei din jur, găsesc cã numai aşa aş putea convieţui cu frumosul, cu eleganţa şi cu un anumit tip de rafinament la care aspir dintotdeauna. Pentru mine, prietenia şi fidelitatea sunt valori la care nu renunţ niciodată şi pe care le caut şi le preţuiesc în egală măsură şi la ceilalţi. Călătoriile mă pasionează, contactul cu oamenii de calitate mă determină mereu să privesc des în oglindă şi să învăţ de la cei pe care-i consider superiorii mei”

8.Iulia-Alexandra Micloş are 21 de ani, este din Oneşti, are 1,73 înălţime şi 50 kilograme

“Acest concurs reprezintă pentru mine o rampă de lansare şi o nouă provocare. Întotdeauna am ştiut cã pot mai mult şi mi-am spus: De ce nu? Sunt o fire sociabilã, extrem de ambiţioasã şi cu un caracter puternic. Principalele mele atuuri sunt naturaleţea şi încrederea în forţele proprii. Printre pasiunile mele se numãrã designul interior, muzica şi sportul, iar ca hobby desenul.”

9.Elena Simona Din are 19 ani, este din Râmnicu Valcea, are 1,78 înălţime şi 55 kilograme.

“Ambiţioasã, perseverentã, creativã, optimistã, amuzantã, ingenioasã, energicã. Motto-ul meu în viaţã este: Inteligenţa este abilitatea de a trece peste orice obstacol”

10.Denisa Hîncu are 19 ani, este din Craiova, are 1,75 înălţime şi 55 kilograme.

“În câteva cuvinte mã pot defini ca fiind o fire deschisã, sociabilã, prietenoasã, dar totodatã naturalã şi puternicã. Îmi doresc sã cunosc oameni cu adevarat profesionişti, oameni de la care am cu siguranţã multe de învaţat”

11.Diana Trofin are 16 ani, este din Bacãu, are 1,78 înălţime şi 50 kilograme.

“Am venit la acest concurs pentru a-mi face prieteni si pentru a învăţa de la cei mai buni în materie de make-up, hair-styling şi modã. Sunt o fire sociabilã, spontanã, sufletistã, ambiţioasã, veselã şi nu îmi place sã stau degeaba, tot timpul trebuie sã fac câte ceva.”

12.Claudia-Gina Tănasie are 20 de ani, este din Sfântu Gheorghe, are 1,80 înălţime şi 55 kilograme.

“Sunt o persoanã optimistã, activã, veselã, pragmaticã, deschisã noilor provocãri şi îmi doresc enorm sã am parte de mari realizari pe plan profesional”

13.Cristina Chiriac are 17 ani, este din Tecuci, are 1,80 înălţime şi 55 kilograme.

“Sunt o persoanã ambiţioasã şi totdeauna deschisã unor noi provocãri şi experienţe”

14.Laura Giurcanu are 14 ani, este din Bucureşti, are 1,80 înălţime şi 55 kilograme.

“Sunt o persoanã competitivã şi plinã de energie. Dacã îmi propun sã fac ceva pun trup, minte şi suflet ca sã reuşesc. Iau orice mi se întâmplã acum ca pe o provocare cãreia sper sã-i fac faţã”

15.Iuliana Mînza are 21 de ani, este din Chişinau, are 1,77 înălţime şi 53 kilograme.

“Sunt o fire sensibilã şi totodatã o luptãtoare indiferent de barierele vieţii. Respect persoanele ce dau dovadã de caracter, ambiţie şi înţelepciune!Am venit la acest concurs datoritã calitãţilor ce mã definesc şi pentru a demonstra cã frumuseţea intelectualã mereu e o victorie indiferent de factorii ce pot trãda”

16.Sandra Ciubotariu are 17 ani, este din Bacãu, are 1,73 înălţime şi 50 kilograme.

“Pânã acum am învãţat de la pãrinţi sã preţuiesc viaţa, munca, dar în special oamenii. Pot spune cã am o fire sensibilã, sunt dezinvoltã, comunicativã şi am o personalitate foarte puternicã. Pasiunile mele sunt modellingul, sportul şi cãlãtoriile.”

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *