free download 78 travel guides written by experts

150 de cupluri inscrise in campania “Un FIV gratuit pe luna”

Promed System, singura clinică din România specializată în medicina materno-fetală, a încheiat perioada de înscriere în campania “Un FIV gratuit pe lună”. Aceasta se adresează cuplurilor care prezintă probleme de infertilitate.

În perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011, 150 de cupluri şi-au depus dosarele, iar în momentul de faţă se află deja în investigaţii sau tratament de specialitate corespunzător pentru procedura de fertilizare in-vitro.

Comisia de fertilitate a Clinicii de Medicină Materno-Fetală Promed System a ales deja primele 6 cupluri care vor beneficia de această procedură. Pentru primul cuplu care a beneficiat de procedura de fertilizare in-vitro gratuită, sarcina este, în acest moment, în evoluţie.

"Mulţumim echipei Promed System, o echipă minunată formată din oameni care îţi înteleg cu adevărat problemele. A fost cel mai frumos lucru care ni s-a putut întâmpla în toată viaţa", au declarat Daniela şi Mihăiţă Ionel, primii beneficiari ai procedurii de fertilizare in-vitro gratuită.

„Am lansat această campanie tocmai pentru că, în România, rata infertilităţii este îngrijorător de ridicată. Luând în calcul faptul că majoritatea cuplurilor cu probleme nu îşi permit tratamentul şi procedura de fertilizare in-vitro, ne-am gândit să ajutăm aceste cupluri, care încearcă de foarte mult timp să conceapă un copil. Numărul crescut al celor care s-au înscris în campania noastră ne oferă încredere că ceea ce am iniţiat răspunde la o necesitate din ce în ce mai întâlnită ”, spune Silviu Predoi, Director General Promed System şi specialist în medicina materno-fetală.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti pe site-ul Promed System //www.clinica-promed.ro/.

Despre Promed System

Reţeaua de clinici Promed System a fost înfiinţată în anul 1997 şi oferă servicii medicale complete dedicate femeilor. Printre aceste servicii se numără: Obstetrică şi Ginecologie, Ecografie, Endocrinologie, Dietetică, Consiliere psihologică, Consultaţii genetică, Dietetică, Consiliere psihologică, Consultaţii genetică, Pediatrie şi Neonatologie, Dermatologie, Chirurgie generală, Medicina muncii etc.

Promed System implementează în Romania conceptul de medicină Materno-Fetală, medicină preventivă şi screening genito-mamar, fiind singura clinică de acest tip din ţară.

Reţeaua Promed System este formată din 4 clinici private – Clinica de Medicină Materno-Fetală Bucureşti, în zona Dorobanţi (Str. Stockholm nr. 5) şi trei în Târgovişte: Centrul Medical Promed (Str. Benone Georgescu nr. 12A), Centrul de Imagistică Medicală Promed System (Str. Benone Georgescu nr. 12) şi Laboratorul Promed System (Str. Păcii, Bl. A4, Sc. B, Ap. 1).

Bucuresti, 28.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *