Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

150 de aparitii AUTOSHOW sarbatorite

cu AUTOSHOW Vip Party si Cupa AUTOSHOW la karting

  • Cupa AUTOSHOW la Karting a ajuns la a V – a editie, devenind principala competitie din Romania, dedicata amatorilor
  • O competitie desfasurata la AMC Karting, pe un circuit cu omologare europeana

Sase ani de piata si 150 de aparitii neintrerupte au fost sarbatorite de revista AUTOSHOW in cadrul unei manifestari eminamente automobilistice, care a reunit AUTOSHOW Vip Party, precum si “Cupa AUTOSHOW la karting”. Inaugurate in urma cu cinci ani, aceste doua evenimente vizeaza cele mai importante personalitati din industria de automobile din Romania, dar mai ales cititorii revistei, care au ocazia de a participa la un concurs de karting organizat dupa toate regulile competitionale. Anul acesta, concursul s-a desfasurat la AMC Karting, pe un circuit cu omologare europeana.

Cititorii s-au inscris prin completarea unui formular electronic postat pe www.autoshow.ro, una dintre conditii fiind sa introduca un cod publicat de revista AUTOSHOW in numarul 150. Din totalul inscrisilor, au fost trasi la sorti 150 de cititori ce au fost nominalizati la concurs.
In ciuda vremii nefavorabile, cu ploaie torentiala, fanii revistei au venit din toate colturile tarii, Constanta, Tulcea, Oradea, Slatina sau Buzau fiind doar o mica parte din orasele care au “donat” concurenti pentru “Cupa AUTOSHOW la karting”. Tot din motive legate de ploaie, concursul s-a tinut pe pista din interior, doar pilotii profesionisti evoluand pe circuitul exterior, care era deosebit de alunecos si dificil din pricina apei abundente. Oricum, spectacolul a fost garantat la toate categoriile de concurs.

Sponsorul principal al evenimentului a fost la editia din acest an BCR Lesing, ce a aruncat in concurs un numar impresionant de reprezentanti, astfel ca trofeul categoriei VIP a fost adjudecat de dl. Alexandru Lita, unul dintre angajatii acestei companii.
Marele Premiu al categoriei cititorilor a fost oferit de Falcon Electronics, iar locurile doi si trei au fost premiate de Pneurom cu un set de anvelope Pirelli, respectiv lubrifianti Castrol oferiti de Premium Lubricants. Nu in ultimul rand, companiile Interbrew si Pro Brands au “udat” evenimentul cu bere Bergenbier fara alcool si cafea Illy.

Categoria “ Cititori fideli”
Locul I – Barbulescu Silviu-  Bucuresti – : un DVD portabil de la Delphi Grundig in valoare de 1000 RON oferit de Falcon Electronics
Locul II – Tarsoaga Razvan  – din Constanta -: un set de anvelope Pirelii in valoare de 875 RON oferit de Pneurom
Locul III – Tintea Eduard -: un schimb de ulei (5L) de Castrol GTX3 Magnatec in valoare de 210 RON oferit de Premium Lubricants

Categoria Profesionisti
Locul I – Vlad Mihaila – AUTOSHOW
Locul II – Daniel Ungur
Locul III – Mihai Leu

Categoria VIP – peste 21 ani

Locul I – Alexandru Lita – BCR Leasing
Locul II – Razvan Rotaru – Lubexpert
Locul III – Lucian Dragus

Categoria VIP – intre 15 – 21 ani
Locul I – Petre Dragan
Locul II – Oriana Vardie

Categoria VIP – intre 10 – 15 ani

Locul I – Carina Vardie
Locul II –  Adina Ghetu Matei

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *