Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

15 lucruri memorabile aflate la Digital Divas by AVON

Digital Divas by AVON cel mai mare eveniment dedicat femeilor active în social media, a revenit anul acesta cu un concept mai amplu, fiind împărţit în două secţiuni: conferinţa ţinută de cei mai importanţi bloggeri, editori şi specialişti în comunicarea online şi gala de premiere “Digital Divas Awards Gala” alături de un minunat concert VUNK.

De la modă la frumuseţe, fotografie de street style şi cum să scriem poveşti cu impact, cele 4 sesiuni de prezentări şi dezbateri au adus în prim plan poveştile din spatele celor mai importante şi citite bloguri de lifestyle.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa celebritaţilor şi a persoanelor active din social media, care au povestit tendinţele în comunicarea online, oportunitaţile de dezvoltare a unei cariere în social media şi au oferit participanţilor o sursă reală de inspiraţie.

Specialişti cu experienţă în online şi social media, cunoscuţi bloggeri de fashion, dar şi celebrităţi au dezvăluit secretele şi strategiile care le-au adus un real success în comunicarea online: Oana Pellea, Andreea Esca, Raluca Kisescu, Ovidiu Buta, Mirela Bucovicean, Cristian Lupşa, Vicki Nicola, Bogdan Olteanu, Diana Enciu şi Alina Tanasa, Catalin Opritescu, Ana Morodan, Dana Paun şi Stela Toderascu. Toţi aceşti speakeri au oferit invitaţilor o mare oportunitate de a învăţa cele mai bune trucuri din online dar şi motivarea şi dorinţa necesară pentru a ajunge acolo unde vrei prin muncă şi multă dedicare.

Cele mai importante mesaje transmise la Digital Divas sunt:
• Vicky Nicola a vorbit despre lumea blogging-ului de moda şi cat de important este să nu te uiţi în vitrina din online ci acest demers să pornească de la dorinţele, pasiunile şi nevoile tale. De asemenea, nu trebuie sa uiti de performance checklist – ruta ce trebuie să ţi se potrivească iar stilul utilizat trebuie să te reprezinte.
• Ana Modoran are o relaţie foarte personală cu vizitatorii săi şi consideră ca trebuie să ţinem cont de inteligenţa emoţională a fiecăruia şi să ne simţim bine cu noi înşine.
• Ovidiu Buta susţine ineditul şi ne îndeamnă să surprindem tot timpul prin ceva deosebit. De asemenea, trebuie să fim pozitivi chiar şi atunci când scriem o cronică negativă.
• Raluca Kisescu a concluzionat printr-o singură frază: Do something today that your future will thank you for!
• Mirela Bucovicean, a prezentat gândirea rotundă, atunci când închizi cercul şi faci 5 paşi: Observă, Acţionează, Respectă, Iubeşte, Munceşte. Tot ea susţine că e bine să lucrezi mereu cu cei mai buni .
• Andreea Esca a vorbit despre evoluţie şi consideră că trebuie să încerci mereu, să nu te laşi bătut şi să nu stai în loc, să mergi mereu mai departe chiar şi atunci când ai un post călduţ şi un salariu bun.
• Oana Pellea a atins subiectul pasiune şi cum fără ea nu există excelenţă. Nu trebuie să uităm că există o responsabilitate reală a ceea ce aruncăm în virtual, care trebuie să fie asumată. De asemenea, dacă ştii să îţi faci treaba serios şi cu responsabilitate, necoborând o ştachetă stabilită de tine, poţi atrage lumea şi în spaţiul în care tu funcţionezi.
• Cornel Ilie a prezentat cum cuvintele au o energie magică prin care poţi să îţi dai seama de starea acelei persoane.
• Monica Jitariuc a pus accentul pe evaluarea muncii şi a rezultatelor.
• Cristian Lupşa a invitat la o introspecţie foarte interesantă şi a prezentat idei pentru găsirea de sine când scrii dar şi un îndemn important – “Scrie ce ştii. Ce ştii e ce trăieşti.”.
• Bogdan Olteanu, a susţinut un lucru extrem de ajutător şi important, "uită-te la blogul tău şi întreabă-te: dacă blogul ăsta nu ar fi scris de mine, l-aş mai citi sau urmări?".

Invitatul special, Yvan Rodic, considerat pionierul fotografiei de street style, a vorbit despre succesului de care s-a bucurat în ultimii șapte ani.

„Original content, unique voice, consistency online, consistency offline, social media, go to Paris Fashion Week” reprezintă calea aleasă pentru a ajunge unul dintre cei mai recunoscuţi blog-trotteri din lume. Ochiul său format a reușit întotdeauna să surprindă ultimele trenduri la nivel global în ceea ce privește moda dar și cultura în general.

În cadrul galei de premiere “Digital Divas Awards Gala” s-au acordat următoarele premii:

Best Woman Blogger
I. Cristina Bazavan
II. Simona Tache
III. Sana Nicolau

Best Use of Photography in Digital
I. High Street Cardigans
II. Absolutely Fabulous
III. Fashezine

Best Instagram Account
I. Absolutely Fabulous
II. High Street Cardigans
III. Alina Ceusan
IV. Mauvert

Best Newcomer Beauty Blog
I. Tiny Touchups
II. Un blog de beauty
III. Makeup your mind

Best Beauty Blog
I. Frumuseţea se învaţă
II. Lilik.ro- despre frumuseţe pur şi simplu
III. The bff blog – the beauty fun fashion blog
IV. Alina Ceusan

Best Newcomer Fashion Blog
I. All Hollow
II. The daily tutli-putli
III. Qwearty – fashion meets keyboard
IV. The hearabouts

Best Fashion Blog
I. Le projet d’amour by Maurice Munteanu
II. High Street Cardigans
III. Absolutely Fabulous
IV. Fashion avec passion by Janina Nectara
V. Placerile lui noe – Noemi Revnic

Best Women Website
I. Kudika.ro
II. Andreearaicu.ro
III. Fashionandbeauty.ro

People’s Choice Award
I. Alina Ceusan
The Digital Diva of the Year
II. Andreea Raicu

Câştigătorul Best Fashion Blog, Maurice Munteanu a declarat ”M-a bucurat foarte tare faptul că am câştigat acest premiu, mai cu seamă că nu eram neapărat pregătit pentru asta – blogul s-a născut, într-o seară de duminică, mai mult din joacă. Susţin şi voi susţine iniţiativa voastră şi îmi doresc să văd cât mai multe bloguri româneşti de modă, şi nu numai, cu un conţinut smart & funny! Chiar dacă suntem la început, am încredere în noua generaţie!”

Digital Divas, organizat de AVON Cosmetics și Evensys, a avut loc pe 21 iunie, la Club Biavati.

Bucuresti, 28.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *