Asian Food Fest
Shadow

15% din veniturile obținute din vânzarea unui gel de duș pentru copii de la Essentiq, donate pentru Teach for Romania

Essentiq Slovenia și Bogalio, companie care importă şi distribuie pe piaţa locală brandul Essentiq, au inițiat o campanie cu scopul de a ajuta copiii care au cea mai mare nevoie de suport pentru a duce o viață decentă.

Mai exact, anul trecut, copiii până în 10 ani și-au înscris desenele la un concurs de desene. Desenul câștigător este eticheta unui nou gel de duș a cărui aromă a fost aleasă chiar de copilul câștigator. 15% dintre veniturile obținute din vânzarea acestui gel de duș sunt donate către organizația Teach for Romania pentru a aduce educație de calitate în școlile defavorizate.

gel dus Essentiq

De ce este sensibilă pielea bebelușilor și cum o protejăm?
Cine nu cunoaște expresia “piele fină ca de bebeluș”? Ei bine, pielea de bebeluși chiar este atât de catifelată în primele luni de viață, însă presupune o îngrijire atentă, cu produse adecvate. Mămicile trebuie să știe că pielea sensibilă a bebelușilor se poate deshidrata foarte repede și pot apărea alergii sau reacții locale. De aceea, este nevoie de atenție sporită atunci când alegem produsele de îngrijire (gelul de duș, loțiunea pentru corp și chiar șamponul). La fel de important este și detergentul cu care sunt spălate hainele bebelușilor. Nici acesta nu trebuie să conțină parfum sau coloranți, iar hăinuțele și chiar așternuturile trebuie spălate separat de cele ale familiei.

Cum alegem produsele de îngrijire pentru bebeluși?
Produsele pentru bebeluși trebuie să fie special create pentru pielea lor sensibilă, să fie hipoalergenice, să nu conțină alcool, parfum, coloranți sau parabeni. Iar cea mai bună soluție sunt produsele organice, cum sunt, de exemplu, cele din gama pentru copii de la Essentiq, bazată pe gel de aloe vera organic. Aceste produse previn inflamarea pielii, hrănesc pielea cu o multitudine de nutrienți precum minerale, vitamine, proteine și enziyme, blochează razele UV și ajută la regenerarea celulară, au efect calmant.

În gamă există și produse special concepute pentru dermatita atopică și pielea sensibilă, predispusă la iritații. Este vorba de gama cu aloe vera și extract de ovăz, care ajută la vindecarea diverselor boli ale pielii precum eczema, dermatita sau infecțile fungice, are efect hidratant, regenerează bariera de protecție a pielii,  reduce inflamația și mâncărimile, este un antioxidant care anulează efectul razelor UV, a poluării sau efectele negative ale chimicalelor și ajută la regenerarea pielii expuse la soare. Produsele sunt indicate și după expunerea la soare sau o zi la piscină.

Aceasta gamă de produse nu conține: formaldehide, parafină, propilen glicol, derivate de silicon sau clorină, parabeni, fenoxietanol, PEG și EO, sulfați (SLS sau SLES), culori și parfumuri sintetice, OMG.

Toate produsele Essentiq dedicate copiilor conțin minimum 98% ingrediente naturale și respecta standardele de certificare organică Ecogea. În portofoliu Essentiq se găsesc aproape 100 de produse naturale pentru tratamente profesionale, produse premium (Magic), bazate pe ultimele descoperiri din domeniul biotehnologic-celulele stem din plante, produse pentru îngrijirea zilnică pentru întreaga familie și parfumuri ambientale naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.