Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

14 evenimente, jocuri și concursuri în Arena PetExpo

Într-un maraton de 14 evenimente desfășurate pe parcursul celor 3 zile de târg, câinii și pisicile care își însoțesc oamenii lor vor putea câștiga unul dintre cele peste 100 de premii puse în joc de sponsori.

Vineri, începând cu ora 13.00, la PetExpo se vor oficia ceremonii de căsătorie între patrupedele VIP înscrise în cadrul acestui microeveniment. O altă ediție de ”Pet Weddings” este susținută și sâmbătă, la care pot participa toți cei prezenți cu animalul lor de companie și bineînțeles aranjați cum se cuvine pentru eveniment.  În prima zi de târg vor evolua în Arena PetExpo și reprezentanții unuia dintre cele mai populare cluburi de dresaj profesionist din România, RingStar, care vor face demonstrații pentru public.


Sâmbătă și duminică sunt pregătite 12 evenimente în Arena PetExpo. Concursurile pentru animale și demonstrațiile cu câinii antrenați ai Poliției Municipiului București vor oferi celor prezenți momente unice de divertisment.  Va fi desemnat cel mai mâncăcios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel cățel, fiecare primind un premiu din partea sponsorilor competiției. În prima zi de weekend, în premieră la PetExpo se desfășoară și ”Grooming Show”, unde cei mai buni groomeri din România își vor prezenta live abilitățile. Mai mult, la PetExpo se va juca X și O cu animăluțe și vom stabili împreună cine seamănă cel mai mult cu animalul său.

În plus, PetExpo a pregătit și evenimente pentru familiile cu copii. În cadrul târgului, animatorii Vizoo vor face un program de joacă cu mascota și modelabile. Mai mult, cei mici vor putea afla de la specialiști cum să aibă grijă de animalele de companie și câteva trucuri de dresaj pe care le pot folosi acasă. Familiile sunt invitate să participe în formulă completă, PetExpo fiind singurul eveniment unde este permis accesul oricărui animal de companie.

„A noua ediție a PetExpo este axată pe oferirea unor soluții complete de lifestyle pentru animale. În cele trei zile de târg, vizitatorii vor găsi cea mai mare varietate de hrană, cele mai noi soluții de sănătate și cosmetică, servicii și sfaturi gratuite de la cei mai buni specialiști din România, ceea ce transformă PetExpo în locul de întâlnire pentru oamenii care au ca pasiune comună grija față de animalul lor. Sperăm ca această ediție să fie cea mai bună de până în prezent, întrucât am ajuns la maturitatea de care avem nevoie pentru a oferi o experiență completă vizitatorilor noștri” spune Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Mai multe detalii despre evenimentele din Arena Pet Expo și tarifele de vizitare puteți găsi pe www.petexpo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *