free download 78 travel guides written by experts

126 de mame si copii in dificultate au fost ajutati prin proiectul Centrul Maternal Casa Agar, in 2019

46 de mame si 80 de copii in dificultate, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale au fost ajutati in 2019 sa ramana impreuna si sa isi construiasca un viitor impreuna, prin proiectul Centrul Maternal Casa Agar. Acest proiect a fost sprijinit partial de Fundatia United Way Romania.

Proiectul a inclus servicii sociale rezidentiale in Centrul Maternal Casa Agar, adapost, hrana, consiliere psihologia si un program de reintegrare socio-profesionala, inclusiv cursuri de calificare prin programul Centrului de Consiliere si Reintegrare Sociala.

Astfel, 80 de copii si tineri au fost ajutati sa ramana in familia lor naturala, sa se inscrie la gradinita sau scoala si sa isi continue educatia, sa isi imbunatateasca rezultatele scolare iar tinerii au fost ajutati sa integreze in comunitate.

46 de mame, victime ale violentei domestice saraciei si excluziunii sociale, care erau in pericol sa isi abandoneze copii au fost ajutate prin intermediul proiectului sa depaseasca situatia de criza in care se aflau, au primit donatii de hrana si au participat la sedinte de consiliere si la cursuri de calificare astfel incat 25 dintre ele s-au angajat si pot acum sa isi intretina familiile.

Touched logo

«Multumim United Way Romania pentru ca ne-a sprijinit partial in proiectul nostru Centrul Maternal Casa Agar si ne-a oferit posibilitatea sa ajutam atat de multe mame si copii aflati in situatii de risc, sa regaseasca speranta si sa aiba un inceput nou in viata» – afirma Natalia Ungureanu, director executiv la Touched Romania.

De 14 ani Asociația Touched Romania ajută holistic copiii și mamele aflațe in stiuații de dificultate,dezvoltand sapte programme sociale: Centrul Maternal Casa Agar, Centrul de Consiliere si Reintegrare Sociala pentru victimele violentei domestice, Apartamentul de Tranzitie, Programul de asistenta maternala SufleteMicute, Programul educational ClubulAdolescentilor, Programul comunitar Dar din Dar si intreprinderea sociala- Touched Collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *