free download 78 travel guides written by experts

125 de retaileri americani, accesibili consumatorilor internationali

printr-un parteneriat PayPal-FiftyOne

PayPal şi platforma FiftyOne, leader internaţional în soluţii de e-commerce, au încheiat un parteneriat care oferă suport pentru plăţile internaţionale mobile şi online, efectuate în 18 valute, prin intermediul PayPal. Această colaborare pune la dispoziţia clienţilor internaţionali mai multe opţiuni de plată în peste 125 de magazine ale unor retaileri americani importanţi prezenţi pe platforma FiftyOne, inclusiv branduri cunoscute precum Aéropostale, Bloomingdale’s, Macy’s, Neiman Marcus, Overstock, Saks Fifth Avenue, The Children’s Place sau Under Armour.

“Principala noastră prioritate este să ajutăm la dezvoltarea comerţului internaţional, iar piaţa americană este una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărătorii din Europa Centrală şi de Est. Indiferent dacă este vorba de achiziţia de haine, încălţăminte sau accesorii pentru locuinţă realizate de la principalii retaileri online din Statele Unite, PayPal şi FiftyOne le oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere rapid şi în condiţii de siguranţă”, spune Damien Perillat, Regional Manager PayPal Central & Eastern Europe.

“PayPal are o prezenţă tot mai pregnantă în mixul metodelor de plată folosite de clienţii noştri internaţionali. Retailerii americani se bazează pe FiftyOne pentru a intra pe noi pieţe, iar reţeta succesului este reprezentată de localizarea experienţei. A le oferi cumpărătorilor opţiuni de plată familiare, cu preţuri în moneda locală, este de natură să îmbunătăţească experienta de consum şi să genereze încredere”, declară Michael DeSimone, CEO FiftyOne Global Ecommerce.

Prin intermediul FiftyOne, brandurile şi retailerii din Statele Unite ajung la consumatori din peste 100 de ţări şi teritorii, care realizează achiziţii în peste 60 de valute. Ca urmare a parteneriatului încheiat, PayPal figurează ca opţiune adiţională de plată pentru cumpărătorii din 30 de ţări şi teritorii. Dintre valutele introduse ca opţiune de plată în cadrul acestui parteneriat fac parte realii brazilieni, francii elveţieni, coroanele ceheşti, daneze, suedeze şi norvegiene, dolarii Hong Kong, singaporezi, taiwanezi şi neo-zeelandezi, forinţii, şekelii, yenii, pesos şi lirele turceşti.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *