free download 78 travel guides written by experts

12 ani de

Grupul Coral «SOUND» sarbatoreste 12 ani de activitate artistica dedicata iubitorilor artei cantului din tara si strainatate.

Fundatia Culturala SOUND si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor organizeaza Concertul Aniversar al Grupului Coral SOUND, in ziua de 18 noiembrie 2006.

Evenimentul va avea loc la “Auditorium” – Sala Mica a Palatului, cu incepere de la ora 18:00 si cu intrarea libera.

In cadrul concertului vor putea fi ascultate cele mai indragite lucrari din repertoriul Grupului Coral SOUND, de la muzica renascentista, la prelucrari din folclorul romanesc sau piese cu continut religios, pana la cunoscute lucrari afro-americane si chiar aranjamente ale unor piese de muzica pop.

Vor fi vizionate, de asemenea, imagini inedite din viata formatiei. Prezentarea Gianinei Corondan si momentele de divertisment muzical, in compania dirijorului american de origine romana, Valentin Radu, vor aduce un plus de atractivitate evenimentului.

Seara se va incheia cu un cocktail oferit in onoarea invitatilor speciali si a membrilor actuali si din trecut ai Grupului Coral «SOUND».

Bucuresti, 9.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *