metalshow

Pe 19 aprilie, ProCinema sărbătorește 12 ani de filme care te prind

La ceas aniversar, filmele au un farmec special! Mâine, 19 aprilie, ProCinema sărbătorește 12 ani în care filmele au avut rolul principal: filme de Oscar, filme care te-au ținut cu sufletul la gură, care te-au făcut să râzi în hohote sau să plângi.

La ora 18:00, o mare legendă a surf-ului vine să cucerească Valul perfect (Chasing Mavericks). Cu Elisabeth Shue, Gerald Butler și Leven Rambin în roluri principale, filmul urmărește tragica poveste a lui Jay Moriarty, campion mondial la surf, care a devenit rapid o legendă a acestui sport, ajungând pe crestele valurilor de peste 18 metri.

De la ora 20:30, Uma Thurman și John Travolta ne spun Dă-te mare și tare! (Be Cool). Mafioți ruși, rapperi, studiouri, înregistrări, concerte, toate învăluite în strategii de manipulare și metode nu tocmai ortodoxe, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale filmului.

12 ani de sclavie (12 years a slave) este filmul eveniment care îți arată cel mai mare dar al vieții, libertatea! Cu 3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai bun scenariu adaptat, drama aduce în prim plan povestea lui Solomon Northup, un tânăr care este răpit și vândut ca sclav, iar după 12 ani va cunoaște un canadian care îi va schimba viața complet.

Mâine, 19 aprilie, la ProCinema, prinde fiecare selecție… de colecție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *