free download 78 travel guides written by experts

12.221 Traficul In “Virtual Bucharest”

12.221 este traficul atins de VIRTUAL BUCHAREST în ziua deschiderii. Replica virtuală a centrului Bucureştiului real, s-a deschis în premieră în România, sâmbătă, 29 noiembrie. O investiţie anuală estimată la valoarea de 30.000 de euro, VIRTUAL BUCHAREST este un proiect dezvoltat de o echipă de profesionişti care au contribuit voluntar pentru a face dintr-o idee o realitate virtuală atragătoare.

Traficul spatiilor din lumea virtuala Second Life se calculează dupa un algoritm care contorizează numărul de avataruri care vizitează locaţia respectivă şi timpul petrecut acolo.

“Lumile virtuale, în forma lor actuală, reprezintă începuturile a ceea ce va fi internetul in cîţiva ani, spaţii tridimensionale interactive, foarte vizuale si cu un grad mare de personalizare. Am urmat exemplul altor ţări şi am creat un spaţiu familiar românilor, un loc de intâlnire al comunităţii de utilizatori din Second Life şi de prezentare a valorilor româneşti în comunitatea internaţională. Virtual Bucharest a fost foarte bine primit de către utilizatorii români din Secon Life şi am remarcat un val mare de utilizatori noi. Ne dorim să creăm o comunitate unită şi animată prin evenimente, acţiuni relevante şi cu aplicare în viaţa reală. Proiectul de-abia acum începe!” a declarat Aura Tatu Business Developer Chase Corp.

Bucuresti, 02.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *