Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

11even aduce speakeri de renume la Timisoara

După prima ediţie a evenimentelor 11even din 11.11.2011 în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, după o primă ediţie în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un eşec din viaţa lor, deciziile luate şi schimbările ce au urmat pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 noi informaţii pentru o a doua ediţie 11even, mult mai complexă.

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease.

11even Timișoara are loc în data de 29 mai, de la ora 18:00. Printre speakerii ce vor fi prezenţi la Timișoara se numără Chester Williams (antrenor rugby actualmente la RCM Timișoara, marea legendă a Africii de Sud, a apărut în filmul "Invictus"), Daniela Tuleu (Organizator DocumFest, membru al Organizației Femeilor de Afaceri), Călin Iepure (fost președinte al Toastmasters Timișoara, managing partner la Trainingmasters), Peter Barta (Dir. Executiv Fundația Post Privatizare).

Participarea la 11even Timișoara se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul //11even.ro/2012/bilete/ , iar preţul acestora este de 50 lei sau 100 lei, în funcție de tipul pachetului achiziționat.

Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.

Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând //11even.ro/2012/bilete/ . Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.

Până în 25 mai insa, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinara, astfel că pachetul standard poate fi achiziţionat cu un discount de peste 50% la preţul de 49 euro (TVA inclus), in timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special.

Mai mult decât atât, pe site-ul //11even.ro/2012/bilete/ se pot demara aplicatile pentru unul din cele 30 de pachete VIP, care pe lângă evenimentul general beneficiază o sesiune extraordinara in prezenta lui Allan Pease. Pachetul „Pranz special cu Allan Pease” contine: discurs & sesiune de întrebări şi răspunsuri, sesiune foto individuală şi de autografe cu Allan Pease, prânz împreună cu Allan si Barbara Pease. Pretul acestui pachet este de 299 euro (TVA inclus).

Despre Allan Pease:

‘Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri’, ‘Enciclopedia limbajului trupului’, ‘Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altor din gesturile lor’, ‘Cât de compatibili sunteţi. Manualul relaţiilor’ sunt câteva dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de Allan Pease.

Cărţile lui Allan Pease au fost traduse în 51 de limbi, au ajuns în peste 100 de ţări şi au fost vândute până în momentul actual în peste 25 de milioane de exemplare. Allan Pease a susţinut seminarii în 55 de ţări. De asemenea, Allan este Profesor Onorific la ULIM International University.

Evenimentele 11even sunt organizate de Asociatia 11even, în parteneriat City Plus, Wow Event Management şi Respect Media.

La Timișoara, 11even este organizat de Cristina Puțan și Oana Barbu, în parteneriat cu PRbeta și Asociația Amvest.

Partenerii evenimentelor 11even sunt: Andrei Photography, Trilulilu, 24FUN, www.cariereonline.ro, www.calendarevenimente.ro, Wall Street, Time4News, Fundaţia Post-Privatizare, MoneyStreet.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia 11even îşi propune să dezvolte un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite, cu oameni care sunt în cautare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, precum şi a altor proiecte pentru comunitate.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care promovează educația antreprenorială şi susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro sau pe pagina noastră de Facebook: //www.facebook.com/11even.ro.

Bucuresti, 18.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *