free download 78 travel guides written by experts

11-13 decembrie, Transilvania Creative Fest

Un regal de creativitate si city branding activ la Transilvania Creative Fest, la initiativa Lions Festivals in Romania si a Universitatii Transilvania din Brasov

In prima jumatate a lui decembrie se reunesc in Brasov elite ale industriei creative din Romania si Balcani, intr-un eveniment care va scana cele mai interesante trenduri in creativitate europeana via Helsinki, post-Eurobest.

Informatiile si prezentarile sustinute la The Best of Eurobest, in prima zi a festivalului, vor fi utile echipelor participante in concurs in a doua zi de eveniment.

Echipele formate din tineri creativi vor lucra pe cinci briefuri al caror obiectiv este celebrarea Brasovului ca destinatie de business, multiculturala, cu o generoasa mostenire istorica si o memorabilia diversitate naturala celebrata inclusiv in spatiul urban.

Echipele vor primi ghidaj din partea unor profesionisti cu experienta in domeniu, iar in cea de-a treia zi, participantii vor sustine prezentarile in fata juriului si la final vor fi desemnati castigatorii.

Premiile constau in burse in valoare totala de 3000 de E, reprezentand contravaloarea participarii la semestrul Cannes, din cadrul The Alternative School for Creative Thinking.

Printre speakerii si mentorii invitati la prima editie a Transilvania Creative Fest se numara: Jorg Riommi, Director de Creatie la Publicis, Crenguta Rosu –managing partner la DC Communication, Bianca Dumitrascu – medaliata cu aur la Cannes Lions Cyber, Nicoleta Padure –fost jurat roman la Eurobest media, Andreea Popescu – designer Tulipe Nero, Vera Gavrila – Client Service Director Media Concept Store, Mihaela Paduraru – Managing Partner –Produsul Anului, Alexandru Haidamac – medaliat cu aur la Cannes Lions Design, Andreja Njezic si Ivan Westerveen – young creatives The Alternative School – Serbia, Robert Capraru si Mihai Dogioiu- Atelieru si tineri competitori romani la Eurobest, Teodora Migdalovici – Ambasador Lions Festivals.

Evenimentul isi propune sa fie un catalyst pentru creativitate activa, pentru inspiratie invocata cu folos intr-un exercitiu solid de city-rebranding prin explorarea oportunitatilor Brasovului si traducerea lor in platforme contemporane de comunicare destinate atit comunitatilor locale, cat si turistilor.

Transilvania Creative Fest e un proiect colectiv, ce reuneste energiile Lions Festivals in Romania / The Alternative School pe de-o parte si ale Universitatii Transilvania si ale Scolii de Comunicare Brasov, pe de alta.

Teodora.migdalovici@canneslions.ro, compete@transilvaniacreative.com
https://www.facebook.com/pages/Transilvania-Creative-Fest/567194043380720?sk=timeline
https://www.facebook.com/alternativeschool?fref=ts

Bucuresti, 02.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *