free download 78 travel guides written by experts

1000km Balkan Charity Challenge la a 4-a editie

• 1000km Balkan Charity Challenge este un eveniment sportiv caritabil aflat la a 4-a editie. Este un duatlon, bicicleta si alergare, pe o distanta de 1050 km in Romania si Bulgaria, de la Bucuresti la Sofia si retur, desfasurat intre 31 Octombrie si 10 Noiembrie.
• Evenimentul sustine 12 cauze caritabile din Romania si Bulgaria. Promoveaza sportul si miscarea in aer liber si un stil de viata sanatos.
• Fundatiile coorganizatoare sunt HOSPICE Casa Sperantei and Bulgarian Charities Aid Foundation, iar UniCredit este sponsorul principal.

Obiectivele evenimentului sunt:
a. Sa promoveze un stil de viata sanatos prin miscare in aer liber
b. Sa creasca implicarea sociala. Site-ul evenimentului www.1000balkan.com are o platforma de fundraising. Participantii la eveniment strang fonduri individual pentru 9 proiecte sociale din Romania si 3 din Bulgaria
c. Sa aduca impreuna oameni din tari diferite in jurul unui scop nobil
d. Sa promoveze protejarea mediului inconjurator. Pe traseu participantii planteaza arbori din specii rare.
e. Sa ofere oportunitatea de a-ti testa limitele fizice si psihice.

1000km Balkan Charity Challenge este un eveniment si o aventura unica. Cursa masoara 1050km in Romania si in Bulgaria, trecand Dunarea de 3 ori si Muntii Balkani pe trasee diferite. Diferenta pozitiva de nivel este de 3500m. Participantii vor merge cu bicicleta in primele 4 zile (160 km/zi) si apoi vor alerga 7 zile (60km/zi). Startul este pe 31 Octombrie la ora 7.30 la sediul Unicredit din Bd. Expozitiei 1F, unde va fi si sosirea, pe 10 Noiembrie, in jurul orei 16.00. Grupul va ajunge in Sofia (Piata Sveta Nedelya) pe 3 Noembrie in jurul orei 16.00 si va pleca in alergare in ziua urmatoare din acelasi loc.

1000km Balkan Charity Challenge a reusit sa stranga in trei editii aproape 120.000 EUR. Fiecare participant si voluntar isi asuma ca strange individual cel putin 150 de EUR. Indivizii si companiile sunt incurajati sa doneze catre unul din cele 12 proiecte sociale selectate. Donatiile pot fi facute simplu si in siguranta pe platforma de pe site-ul www.1000balkan.com, prin plata online cu cardul sau in conturile organizatiilor afisate pe site.

Poze, clipuri si un jurnal zilnic al evenimentului vor fi postate pe site si pe pagina de Facebook.

Evenimentul este organizat de Eyes-Open, Begach Running Club si Elite Running. Sponsorii principali sunt UniCredit Bank, UniCredit Bulbank, EuroIns, O&A, Spetema, CaliVita.

Evenimentul este sprijinit, de asemenea, de UniCredit Leasing, UniCredit Consumer Financing, Isostar, CityGrill, Autonom, Aventuria, Gingk.Org, Doppelhertz, Brevis, Diplomat Plaza, Djili Soy, Danone si Izvorul Minunilor.

Bucuresti, 30.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *