free download 78 travel guides written by experts

1000 de premii si 50 000 de participanti la “Liberty of Ice Cream Festival”

– un eveniment Liberty Center

„Liberty of Ice Cream Festival” a avut loc intre 3 si 9 august 2009 si a propus publicului o alternativa la canicula verii, prin organizarea unui festival al inghetatei si bunei dispozitii, din care nu au lipsit concursurile dotate cu premii consistente.

Ligia Rosu, Marketing Manager Liberty Center:
Festivalul inghetatei a placut vizitatorilor nostri. Ne-am bucurat ca le-am putut oferi momente de relaxare si de divertisment, iar participatilor la concursuri, premii substantiale. Vom continua sa ne dedicam clientilor nostri si noi suprize ii vor astepta in curand in spatiile din Liberty Center.

Dintre evenimentele propuse de Liberty Center si derulate pe parcursul intregii saptamani, cele mai apreciate au fost concursurile dedicate copiilor si tinerilor, in special cele de desene pe asfalt si de aruncare la cosul de baschet. De asemenea, probele de decorat inghetata, precum si cele de asortat costume de baie au fost bine primite si au avut numerosi participanti, reprezentati de cupluri sau public feminin.

S-au inregistrat in jur de 50 000 de participanti la festival, iar premiile acordate au depasit cifra de 1000, constand in produse si taloane valorice oferite de marcile din mall si producatoriI de inghetata.

Prezenta in mall a conteselor si a pajilor pe tot parcursul festivalului a dat o nota de prospetime si culoare si a incantat publicul, multi dintre vizitatori fiind invitati sa faca fotografii impreuna cu aceste persoanje de poveste. In ultima zi a festivalului, s-a remarcat prestatia de tinuta a grupului de dansatorii profesionisti care au impartasit din tainele dansului participation la concursul de dans.

Festivalul de la Liberty Center a marcat o crestere a traficului in mall de aproximativ 10% fata de media saptamanala inregistrata in luna iulie. S-a inregistrat, de asemenea, cel mai mare trafic al unei zile de luni, o crestere de 20% fata de media zilnica a unei zile de luni inregistrata de la inceputul anului. Si ziua de sambata a adus o premiera pentru Liberty Center in ceea ce priveste valoarea inregistrata a traficului, ziua de 8 august inregistrand o crestere de aproximativ 25% fata de media zilnica a acestei zile.

Bucuresti, 21.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *