Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

1000 de plante BabyTree asteapta sa va poarte noroc

în noaptea dintre ani

Numarul mare de comenzi pentru produsele BabyTree inregistrat in ultima perioada a determinat firma importatoare Botanique sa aduca pe piata din Romania, pentru ultimele zile ale anului, inca 1000 de bucati. Datorita simbolisticii pe care o poarta unele modele BabyTree, psihologic ele pot influenta pozitiv realizarea unor scopuri propuse de persoanele care au adoptat o astfel de planta. Si cum noaptea dintre ani este incarcata de sperante, de mici superstitii legate de implinirea unor vise, BabyTree poate fi un pandantiv inedit care va poate insoti de Revelion. Astfel puteti alege pentru noaptea dintre ani – atasat la telefon, la chei, la un fermoar sau la geanta, unul dintre cele 9 modele diponibile: Bao, Fado, Grapelo, Nantai, Mankey, Kibo, Konki, Sati, Sumo. Fiecare are o simbolistica deosebita, iar prezenta lui, zilnic langa dumneavoastra ar putea sa va aminteasca faptul ca puteti armoniza sau imbunatati anumite aspecte ale vietii sau poate chiar sa va aduca noroc. In anul 2008, fiti mai original, mariti-va creativitatea cu Grapelo si Konki, invatati sa fiti mai rabdator cu Bao, daruiti iubire cu Sati, sau cautati sa gasiti in fiecare zi un moment de liniste deplina cu Sumo. Totusi modelele Nantai – simbolul armoniei interioare, Monkey, care inseamna abundenta si Kibo – semnul norocului pot fi cadourile perfecte pe care le puteti face in noaptea de Revelion celor dragi.

Aceste modele sunt disponibile in limita stocului existent in Romania pana la data de 15 ianuarie 2008 (aproximativ 100-200 bucati din fiecare model), iar pentru comenzi solicitarile se trimit pe adresa office@botanique.ro

Pentru comenzile din Bucuresti termenul de livrare este de 24/48 h, iar pentru provincie peste 48 h in functie de programul firmelor de curierat.

„Primim solicitari din partea companiilor, insa in aceasta perioada s-a marit numarul persoanelor fizice interesate sa achiziţioneze aceste „minisere la purtator” sau „mici plante de companie”. Toţi doresc să intre în posesia BabyTree-urilor cât mai rapid. Încercăm să răspundem acestor solicitări – se lucreaza fara limita de program, in fuctie de comenzi pentru a onora toate cererile. Sper ca in 2008, BabyTree sa devina simbolul persoanelor care respecta natura si vor sa contribuie la imbunatatirea calitatii mediului in care cu totii traim, cat nu este prea tarziu”, a declarat Patricia Pop, director general Botanique.

Preţul pentru BabyTree a rămas neschimbat – 12 euro plus TVA, însă pentru comenzi mari se fac reduceri considerabile.

Botanique este o companie care oferă cele mai moderne soluţii de proiectare şi amenajare peisagistică. Prin servicii de calitate, promptitudine şi seriozitate suntem alături de cei care doresc să contribuie la îmbunătăţirea şi înfrumuseţarea naturii care ne înconjoară construind nu doar grădini, ci ambientul pe care clienţii şi angajaţii şi-l doresc.

Bucuresti, 21.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *