free download 78 travel guides written by experts

100 de remedii naturale pentru copilul tau

100 DE REMEDII NATURALE PENTRU COPILUL TĂU
Autor: Dr. Jared M. Skowron
Traducere din engleză de Ianina Marinescu
Colecţia: Citeşte sănătos
Nr. de pagini: 464
Preţ: 45.00 lei
Editura: Lifestyle Publishing

Ghid complet de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei

În 100 de remedii naturale pentru copilul tău, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru şi specialist în medicina naturistă, le arată părinţilor cum să prevină şi să trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap şi infecţiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul şi astmul.

"Dr. Skowron a creat o colecţie strălucită şi originală de remedii sigure şi eficiente pentru cele mai răspândite probleme de sănătate care apar la copii. La obiect, de încredere şi bazată pe date ştiinţifice, dar totodată foarte accesibilă şi limpede scrisă, cartea de faţă îşi găseşte cu siguranţă un loc de cinste pe rafturile multor biblioteci ale familiilor cu copii şi nepoţi.
O recomand cu căldură!" – Dr. Peter D’Adamo, Eat Right for Your Type (bestseller New York Times)

În cartea de faţă vei găsi recomandări referitoare la:
ALIMENTE VIDENCĂTOARE: În medicina naturistă, schimbările de regim alimentar constituie modificarea esenţială a stilului de viaţă. Dr. Skowron le arată părinţilor valoarea şi influenţa nutriţiei şi cum să folosească alimentele pentru prevenirea şi tratarea bolilor.
DETOXIFIERE: De la pesticide la materiale plastice, toxinele din mediu afectează organismul copiilor noştri, iar medicina naturistă oferă metode sigure şi eficiente pentru a le elimina.
SUPLIMENTE ALIMENTARE: Află ce suplimente sunt utile pentru ameliorarea simptomelor sau pentru prevenirea îmbolnăvirilor şi care sunt dozele sigure şi eficiente.
REMEDII ALTERNATIVE: Înlocuieşte medicamentele cu remedii homeopate, care te ajută să-ţi vindeci natural copiii.

Dr. Jared M. Skowron este renumit în Statele Unite ca specialist în medicină naturistă pentru copii. Autor al cărţii Fundamentals of Naturopathic Pediatrics, el şi-a dedicat activitatea de-o viaţă restabilirii stării optime de sănătate a copiilor prin intermediul tratamentelor naturale. Dr. Skowron este vicepreşedintele Asociaţiei Pediatrice a Terapeuţilor Naturişti.

www.100NaturalRemedies.com

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *