free download 78 travel guides written by experts

10 roluri noi pentru Mihai Bendeac la „In puii mei”

Despre cine crezi că este vorba?

De 1 aprilie umorul este pus la loc de cinste la Antena 1. De la 20.20 Mihai Bendeac da startul unei noi ediţii de supercomedie la “În puii mei”, iar surprizele nu vor întârzia să apară. Pe lângă personajele consacrate ale showului, telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe carismaticul actor în 10 noi roluri savuroase. Despre cine credeţi că este vorba?

Duminica aceasta, la “În puii mei”, telespectatorii îi vor revedea pe Arthur, Maria şi Goethe care merg la farmacie să îşi cumpere medicamente, ajungând să o scoată din minţi pe farmacistă, dar şi pe Bujor şi Nicuşor care îşi deschid un salon de frumuseţe. Totul se va transforma însă într-o sală de tortură pentru bietele cliente, scopul real al lui Bujor şi Nicuşor fiind de a urâţi toate femeile din lume.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

De 1 aprilie, românii ţin păcăleala aproape, cu Antena 1. Dan Negru, campionul farselor le aduce românilor o ediţie specială “Plasa de stele”. Mihai Bendeac vine cu o porţie zdravănă de comedie, Gabi Firea îl omagiază şi poate păcăleşte pe Ovidiu Komornyik, iar filmul “Mincinosul mincinoşilor” îi va înveseli pe telespectatori încă de dimineaţă.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *