Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

10 noutati estivale cu Air France

În preajma sezonului concediilor de vară, Air France oferă servicii noi, în aeroport, la bord şi online. Aceste servicii noi şi inovatoare reflectă strategia companiei de dezvoltare a gamei de produse şi servicii în cadrul planului său de transformare.

Destinaţii noi în Europa, Africa şi Asia sunt numai o parte din noutăţile propuse de Air France pentru a oferi clienţilor 10 produse noi în această vară!

Va fi mai simplu să călătoreşti

Canale expres

Pentru clienţii care îşi doresc o autonomie mai mare în organizarea călătoriei, Air France oferă un nou parcurs expres prin care pasagerii îşi pot imprima singuri etichetele pentru bagaje la bornele self-service şi pot merge direct în zona de predare a bagajelor „Express” fără a sta la cozile din faţa ghişeelor de check-in. În acest sens, am confecţionat panoul de semnalizare „Express” uşor de identificat.

Parcursul expres este introdus în cursul acestei veri în mai multe aeroporturi din Franţa, inclusiv terminalele 2F şi 2G Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly, Bordeaux, Lyon, Mulhouse, Nantes, Nisa, Pau, Strasbourg şi Toulon. Va fi instalat de asemenea în săptămânile următoare în Biarritz, Brest, Montpellier şi Toulouse.

Ridicarea şi livrarea bagajelor la adresa clientului în regiunea pariziană

Air France oferă clienţilor săi o gamă de servicii personalizate în aeroportul Paris-Charles de Gaulle.

Această gamă de servicii este extinsă în această vară printr-o nouă posibilitate: livrarea şi predarea bagajelor la adresa clientului în regiunea pariziană.

Pasagerii care ajung la Paris-Charles de Gaulle pot acum să beneficieze de livrarea bagajelor la adresa specificată de ei în Paris sau în regiunea pariziană.

În mod similar, la începutul lunii iulie, pentru plecările din Paris-Charles de Gaulle, Air France va ridica bagajele direct de la adresa clientului: procedurile de check-in sunt efectuate apoi direct la adresa furnizată de client. Bagajele vor fi apoi transportate de Air France la aeroport, sigilate şi încărcate pentru zborul clientului. Astfel, clientul nu trebuie să îşi facă griji în privinţa bagajelor şi le poate ridica pur şi simplu la destinaţie.

Gama de servicii personalizate în aeroport permite de asemenea clienţilor să beneficieze de asistenţă din partea unui agent Air France dedicat atât timp cât se vor afla în aeroport prin canalul prioritar din terminalul de plecări, dacă au un zbor de legătură sau la sosire. Îşi pot de asemenea personaliza călătoria alegând dintre diferitele opţiuni a la carte:
● transfer de la aeroport în oraş (şi invers) cu o maşină cu şofer, microbuz sau motocicletă,
● o cameră la hotel pentru câteva ore pentru a se reîmprospăta sau a lua micul dejun înainte de a pleca spre oraş.

Aceste servicii personalizate de asistenţă sunt furnizate începând de la 200 €, pentru una până la patru persoane şi permit clienţilor să acumuleze 400 Mile Premiu Flying Blue la fiecare achiziţie.

Aceste servicii pot fi achiziţionate telefonând la +33(0)1 72 95 00 77*, între orele 8.00 şi 21.00, de luni până vineri şi până la orele 20.00 sâmbăta (ora Parisului) sau online pe site-urile web Air France în următoarele ţări. Germania, Belgia, Canada, China, Spania, Statele Unite ale Americii, Franţa, Marea Britanie, Italia, Japonia, Portugalia şi Rusia. *Preţ perceput pentru o convorbire din Franţa sau străinătate fără taxe suplimentare.

Cină gastronomică şi confort la bord

Bucuraţi-vă de o experienţă gurmandă cu meniurile à la carte

Începeţi-vă vacanţa comandând unul din cele cinci meniuri à la carte disponibile ca alternativă la meniul zilei (oferit gratuit): bucuraţi-vă de o experienţă gastronomică franceză veritabilă cu meniul Tradition, „Une Selection LENÔTRE”, conceput special pentru Air France de renumitul institut culinar Lenôtre, „un val de prospeţime” cu Océan, „o pată verde pe albastrul cerului” cu Bio şi „Un gust Dolce Vita” cu Italia.

Această nouă ofertă este disponibilă în cabinele Voyageur şi Premium Voyageur pe majoritatea zborurilor pe distanţe mari cu plecare din Paris-Charles de Gaulle şi Paris-Orly. Cele cinci meniuri cu preţuri variind între 12 și 28 Euro pot fi comandate pe site-ul Air France în momentul rezervării în secţiunea „Administraţi-vă rezervările” cu până la 24 de ore înainte de plecare.

La clasa Affaires, mâncăruri marca Guy Martin şi fotolii „full sleep”

Începând de la 01 iunie 2012 şi în următoarele 8 luni, clienţii din toate zborurile pe distanţe lungi din Paris-Charles de Gaulle pot savura meniurile concepute de Guy Martin, renumitul maestru bucătar al restaurantului Grand Véfour. Pentru ca cei care călătoresc frecvent să se poată bucura de un meniu variat, aceste delicii culinare sunt reînnoite de două ori pe lună. Această experienţă culinară la bord originală şi contemporană este realizată în parteneriat cu bucătarii Servair.

După savurarea acestor mâncăruri noi, clienţii se pot bucura de confortul excepţional oferit de noile fotolii „full sleep” mai lungi, mai late şi mai spaţioase, disponibile în prezent în mai bine de jumătate din aeronavele rezervate zborurilor pe distanţe lungi deservind peste 50 de destinaţii.

Un meniu rafinat în Premium Voyageur

În această vară, Air France îşi îmbunătăţeşte serviciul la bord în cabina Premium Voyageur. Pasagerii vor descoperi un meniu rafinat conceput special de Michel Nugues, membru al grupului culinar al companiei aeriene „Toques du ciel”, conţinând antreuri noi şi deserturi delicioase.

La sfârşitul mesei, pasagerii sunt serviţi cu o selecţie de ciocolată .

Pe durata zborului, sunt oferite gustări variate înainte sau după mesele principale.

Noua ofertă de divertisment la bord

În această vară, Air France îşi îmbunătăţeşte oferta de divertisment la bord video-on-demand datorită noilor caracteristici de navigare şi a unei noi prezentări mai intiuitive a secţiunilor cinema şi televiziune.

Vom edita de asemenea o nouă ediţie a ghidului de divertisment la bord inclus în Revista Air France cu o prezentare mai dinamică şi mai colorată şi un conţinut mai atractiv pentru a-i ajuta pe pasageri să îşi aleagă programul.

Un nou scaun Alizé pentru zborurile către departamentele franceze de peste mări

Pe Boeing 777-300ER între Paris şi Fort-de-France, Pointe-à-Pitre şi Réunion şi pe Airbus A340 deservind Cayenne, Air France oferă noi scaune în cabina Alizé. Aceste scaune cu spătar fix oferă clienţilor confortul unui spaţiu privat şi 40% mai mult spaţiu în comparaţie cu scaunul din clasa Voyageur.

Los Angeles, Singapore cu A380 şi două noi destinaţii pe distanţe lungi
Zburaţi în această vară în cele patru colţuri ale lumii cu oferta Air France de două destinaţii pe distanţe lungi: Wuhan în China, cu 3 zboruri săptămânale şi Abuja în Nigeria, cu un zbor zilnic.
Odată cu completarea flotei cu două noi Airbus A380, Air France operează de asemenea un zbor zilnic către Los Angeles şi trei zboruri săptămânale către Singapore cu super jumbo.

Noi destinaţii pentru week-end-uri prelungite de vară

În această vară, cu plecare din Marsilia, Nisa şi Toulouse, Air France oferă 1.300 zboruri săptămânale către Franţa, Europa şi bazinul mediteranean la preţuri începând de la 50 € toate taxele incluse pentru bilete dus.

Noile servicii estivale acoperă:
. plecările din Marsilia, Barcelona, Hamburg, Veneţia, Marrakesh, Berlin. Tel Aviv va fi de asemenea deservit de trei ori pe săptămână cu plecare din Marsilia, începând cu 05 septembrie 2012.
. plecările din Toulouse, Atena, Berlin, Casablanca, Hamburg, Istanbul, Malaga, Malta, Marrakesh, Neapole, Praga, Sevilia, Tunisia, Veneţia şi Viena.
. plecările din Nisa, Atena, Neapole, Tel Aviv şi Veneţia.

Noi aplicaţii de călătorie

La începutul lunii iulie, Air France va oferi o nouă aplicaţie iPad gratuită pentru a-i inspira pe călători prin promovarea destinaţiilor şi tarifelor competitive ale Companiei. Facilităţile de rezervare şi plată vor fi disponibile în condiţii optime de securitate. Aplicaţia iPad Air France va furniza de asemenea utilizatorilor accesul la alte servicii ale Companiei, inclusiv check-in şi administrarea rezervărilor.

Air France oferă de asemenea alte aplicaţii inovatoare pentru smartphone-uri: cu „Cele mai bune oferte Air France”, utilizatorii pot naviga pe o hartă interactivă a lumii şi accesa pe loc cele mai bune promoţii. Aplicaţia „Travel Book by Air France” permite crearea şi partajarea propriilor albume de fotografii de călătorie.

Intraţi pe www.airfrance.com pentru informaţii referitoare la toate aceste noi servicii.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *