caravana metropolis
Shadow

10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy

O știm cu toții pe Judecătoarea Judy (75 de ani), protagonista emisiunii omonime care este difuzată de CBS Reality și în luna mai. Nu ratați câte 5 episoade consecutive din producție în fiecare weekend (de la ora 14:30) și câte 2 episoade consecutive, de luni până vineri (de la 12:00, 16:10 și 21:10). Dar ce ascunde în spatele scenei Judith Susan Sheindlin, supranumită „regina sălilor de judecată”, care este judecătoare din anul 1982 și este celebră pentru stilul ei direct de a da verdicte? Descoperiți mai jos!

judecatoarea Judy
Judecatoarea Judy

10 lucruri de știut despre Judecătoarea Judy:

1. Judy Sheindlin are propria emisiune TV („Judecătoarea Judy”) din septembrie 1996, după ce s-a retras din dreptul civil, producția câștigând un Dayime Emmy în 2013, la a 15-a nominalizare.
2. Aceasta a judecat peste 20.000 de cazuri cât timp a fost judecătoare, înainte de a renunța la dreptul civil și la postul de judecător.
3. Scopul emisiunii este, spune protagonista, să motiveze telespectatorii să se comporte corect în viață și să își asume responsabilitatea propriilor acțiuni.
4. În 2016, se estima că Judy este cea mai bine plătită vedetă TV, câștigând 128.000 de dolari/zi (adică 47 de milioane de dolari anual). În SUA, emisiunea ei este urmărită de 10,3 milioane de persoane în fiecare săptămână.
5. Emisiunea „Judecătoarea Judy” (în jur de 260 de episoade) se filmează timp de doar 52 de zile/an.
6. Judy a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, emisiunea ei fiind cea mai longevivă de acest tip din istoria televiziunii: acum a ajuns la sezonul 22, iar contractele sunt semnate pentru încă trei serii!
7. Producția se filmează într-un platou care imită o sală de judecată reală, iar cazurile care sunt prezentate în fața judecătoarei sunt dispute de mică amploare. Toți cei implicați în caz semnează contracte prin care sunt de acord cu verdictul pe care îl vor primi.
8. Și-a publicat prima carte („Don’t Pee on My Leg and Tell Me It’s Raining”) în 1996. De atunci, a mai scris 6.
9. Judy a avut un mini-atac cerebral în martie 2011, la filmările emisunii.
10. Vedeta TV spune că va ieși la pensie atunci când telespectatorii se vor sătura să o vadă pe micul ecran: inevitabil, crede Judy, audiența va scădea la un moment dat; dar până atunci, ea spune că e în continuare pasionată de ceea ce face.

Leave a Reply

Your email address will not be published.