free download 78 travel guides written by experts

10 Farmaciste au slabit 6o de kg cu XL-S Medical

La inceputul lunii aprilie, un grup de tinere doamne farmaciste si-au spus “vine vara, vrem sa aratam fabulos si sa ne simtim increzatoare in noi insele”. Intentie, entuziasm si multa actiune – iata pasii spre transformarea ce avea sa urmeze. Perioada 23 aprilie – 23 mai, a insemnat pentru ele: antrenamente, dieta si administrare de XL-S in cele 3 forme (Fat Binder, Appetite Reducer, Carb Blocker). Munca, motivare, determinare si multa incredere – iata ingredientele ce au concurat la succesul participantelor noastre. La o luna de la demararea proiectului, am asistat cu bucurie la “proba cintarului”.

Cele 10 finaliste au pierdut in total 60 kg, castigatoarea concursului pierzind 9.2 kg, iar cele 3 castigatoare ale locului 2: intre 7.8 si 8.4 kg.

Increderea in ele insele a crescut exponential si bucuria rezultatelor este evidenta. Efortul sustinut al celor 10 finaliste a fost rasplatit cu premii menite sa le potenteze increderea: vouchere la spa si Sephora. Marele premiu consta intr-o rochie rosie de seara, pe care Lena Criveanu o va crea special pentru castigatoare, la aniversarea acesteia, in luna septembrie!

"XL-S Medical este lider de piata pe diverse piete importante din Europa, ocupind locul 1 in Italia si Belgia si locul 2 in Olanda. XL-S Medical are sanse reale sa devina lider de piata si in Romania, prin activitatile dedicate farmacistilor si consumatorilor, pe care intentionam sa le desfasuram in perioada imediat urmatoare" – Antonio Marinescu, Director de Marketing Omega Pharma Romania.

"XL-S Medical este un produs inovativ, pe baza de ingrediente active 100% naturale, cu un profil crescut de siguranta. Studiile clinice bine documentate m-au convins inca de la inceput ca XL-S Medical este o gama de produse complexe, sigure, in care putem avea incredere" – Prof. Doina Miere, Facultatea de Medicina si Farmacie, Cluj Napoca.

"Proiectul XL-S este un proiect de credibilitate, ce demonstreaza farmacistilor si pacientilor ca produsul este sigur si performeaza daca adoptam un stil de viata sanatos si facem miscare. Acest tip de experienta este menit sa inspire si alti oameni, sa-i determine sa-si gaseasca motivatia si sa le urmeze exemplul. Transformarile la nivel fizic au impact pozitiv in plan emotional si implicatii pozitive in toate aspectele vietii" – Oana-Miruna Stinga, Marketing Consultant&Coach.

XL-S Medical este un dispozitiv medical natural, disponibil in 3 variante: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, 3×2 comprimate/zi, in functie de modul de alimentare (grasimi, carbohidrati, senzatie de foame intre mese). Este disponibil in farmacii, la nivel national la un prêt de100 RON si pe site-ul www.omega-pharma.ro la pretul de 89.9 RON.

Fat Binder (Litramine): reduce grasimile cu 27%; Carb Blocker (Phaselite): reduce carbohidratii cu pina la 66%; Appetite Reducer(Redusure): confera senzatia de satietate

XL-S Medical este un produs al companiei belgiene Omega Pharma, companie de medicamente fara prescriptie ce ocupa locul 12 la nivel mondial. Omega Pharma este prezenta in Romania din 2009 si este cunoscuta consumatorilor prin produse precum : XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma si diverse alte produse locale.

Începând cu anul 2012, Hipocrate 2000 devine oficial Omega Pharma România, fapt reflectat în primul rând de sigla Omega Pharma pe toate ambalajele produselor noastre.

Grupul Omega Pharma, cu sediul la Bruxelles, operează în peste 40 de ţări, având o cifră de afaceri de peste 800 milioane de Euro, 3.500 de produse şi peste 2.000 de angajaţi, la nivel global. Este singura mare companie independentă din Europa şi ocupă locul 12 în topul companiilor de medicamente fără prescripţie medicală.

În anul 2008, Omega Pharma a achiziţionat pachetul integral de acţiuni al Hipocrate 2000 şi Hipocrate Distribution Group din România, cu scopul declarat de a dezvolta atât gamele locale deja existente, cât şi de a lansa noi produse din portofoliul grupului.

Game ca XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma, Physiomer sunt doar câteva dintre brandurile Omega Pharma, cu poziţie de lider pe segmentele lor în majoritatea pieţelor din Europa, lansate în decursul ultimilor 3 ani şi în România. Concomitent, am continuat să producem local produse binecunoscute şi recomandate de dvs. precum: Bebicina, Rombalsam, Siropuri etc.

În prezent, ne implicăm activ în dezvoltarea portofoliului şi intenţionăm să lansăm în continuare produse menite să îmbunătăţească calitatea vieţii pacienţilor din România, analizând atent nevoile acestora.

Bucuresti, 03.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *