free download 78 travel guides written by experts

10 avantaje ale Google Drive

Google Drive este unul dintre cele mai populare sisteme de stocare în cloud. Cu toate acestea, cei care susțin că acesta este doar un loc pentru stocarea ușoară a fișierelor și un set de instrumente pentru editarea lor, greșesc. Popularitatea din ce în ce mai mare a Google Drive este asociată în principal cu o serie de funcții suplimentare utile, care fac lucrul cu fișiere simplu și eficient. Despre ce e vorba?

avantaje ale Google Drive

Munca în echipă cu Google Drive – viteză și eficiență

Google Drive permite partajarea fișierelor între colaboratori. Această funcționalitate oferă un mediu excelent de lucru în echipă. În versiunea gratuită, Google Drive ne oferă 15 GB de spațiu, în pachetul G Suite Basic 30 GB, iar pachetul superior G Suite Business are spațiu nelimitat. Cu toate acestea, Google Drive este mult mai mult decât capacitatea de a partaja documente, foi de calcul sau prezentări. Funcția utilă de comentarii permite alocarea rapidă și ușoară a sarcinilor, precum și monitorizarea progresului acestora. Dacă acest lucru nu este suficient, Google a pregătit și un chat care permite schimbul de opinii în timp real. Poți încerca G Suite gratuit aici.

Gestionarea versiunii de documente

O altă caracteristică a Google Drive, care susține colaborarea, este gestionarea versiunilor de documente. Datorită acesteia nu există riscul de ștergere sau actualizare inutilă a fișierelor importante. Pe de altă parte, posibilitatea de a vizualiza istoricul versiunilor îți permite să urmărești modificările conținutului fișierului.

Dictarea în loc de scriere

Google Drive Dictare

Google Drive este echipat cu recunoaștere vocală. Mulțumită acesteia, este un instrument fantastic pentru toți cei cărora nu le place să petreacă ore întregi scriind texte sau doresc să le creeze folosind dispozitive mobile.

Traduceri mai simple ca niciodată

Google Drive este util și pentru oricine are nevoie de traduceri rapide. Funcționalitatea încorporată permite traducerea fișierului în aproape orice limbă. Și totul cu doar 3 clickuri.

Acces rapid la un motor de căutare

Google drive motor cautare

Soluția Google permite utilizarea motorului de căutare fără a părăsi documentul. Funcționalitatea de navigare îți permite să cauți atât în ​​conținutul unității, cât și pe Internet. Interesant este că motorul de căutare încorporat ajustează în mod inteligent rezultatele sugerate la conținutul documentului editat.

Crearea formularelor

Google Drive este, de asemenea, un instrument excelent pentru colectarea informațiilor. Creează un formular, distribuie-l destinatarilor și așteaptă răspunsuri. Formularele permit adresarea întrebărilor cu o singură alegere sau mai multe și definirea listelor de răspunsuri. Rezultatele pot fi verificate atât în ​​fila corespunzătoare a formularului, cât și în foaia de calcul. Datorită acestui fapt, analiza materialului colectat nu va reprezenta o sarcină intensivă, pe termen lung.

Editarea imaginilor

Google Drive are un editor de imagini simplu. Această funcționalitate înseamnă că modificările rapide ale imaginilor, cum ar fi decuparea, editarea paletei de culori, reglarea luminozității sau contrastului pot fi făcute direct la nivelul documentului.

Integrarea Google Keep

Marea veste pentru cei care folosesc Google Keep este integrarea unității cu această aplicație populară de notițe. Mulțumită acesteia, poți accesa notele în timp ce lucrezi la documente, foi sau prezentări. De asemenea, este posibil să inserezi conținutul notelor în fișiere editate.

Lipsa internetului nu este o problemă

Lucrezi de oriunde și oricând? Acesta este unul dintre cele mai comune argumente pentru utilizarea soluțiilor cloud. Cu toate acestea, Google Drive disponibil în pachetul G Suite, face un pas mai departe. Îți permite să lucrezi la fișiere chiar și fără acces la internet.

Suplimente utile

Toate avantajele descrise mai sus fac din Google Drive, un instrument excelent pentru utilizare privată și profesională, care a încetat de mult să funcționeze doar ca spațiu pentru stocarea fișierelor. Cu toate acestea , pentru unii nu este suficient. Sute de suplimente sunt disponibile pentru toți, ceea ce face ca munca cu Google Drive să fie și mai eficientă și mai plăcută.

Implementarea G Suite

Pachetele de aplicații de afaceri Google sunt facturate în funcție de licență. Acest lucru nu înseamnă însă că nu este posibil să testezi pachetele înainte de a face o achiziție. Putem testa G Suite gratuit și vom încerca resursele pe care vrem să le implementăm.

Atunci când decizi să cumperi Google For Business, poți profita de experiența partenerilor G Suite, cum ar fi Fly On The Cloud, care te vor ajuta în implementare și în utilizarea resurselor selectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *