Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

10 ani de Sapte Seri: dinamica si evolutie continua

Cel mai important ghid săptămânal de petrecere a timpului liber celebrează împlinirea a 10 ani de existenţă pe piaţa românească

Şapte Seri, cel mai important ghid săptămânal de petrecere a timpului liber, sărbătoreşte la început de decembrie împlinirea a 10 ani de existenţă pe scena culturală şi de divertisment românească, unde ocupă poziţia de lider. De-a lungul acestor ani, Şapte Seri a inclus în paginile sale o sinteză a celor mai relevante evenimente ale momentului, cele mai noi şi atrăgătoare oferte în materie de petrecere a timpului liber. Ca urmare a strategiei de dezvoltare, audienţa Şapte Seri în Bucureşti a crescut în ultimul an cu 12,1% conform rezultatelor Studiului Naţional de Audienţă. Astfel, audienţa medie a ghidului Şapte Seri s-a mărit cu 11.000 de cititori, până la 102.000 de cititori pentru fiecare ediţie.

Tot în 2007, revista Şapte Seri şi-a consolidat poziţia pe piaţa ghidurilor săptămânale gratuite prin formarea unor echipe proprii la nivel local şi prin introducerea unor rubrici noi pentru cititorii săi. Astfel, reorganizarea editorială, cât şi aducerea în rândurile revistei a câtorva nume cu rezonanţă în mass-media printre care Mihai Morar, George Vintilă, Ovidu Buta sau Maria Andrieş a dus la obţinerea unor rezultate extraordinare.

“10 ani de Şapte Seri este rezultatul multor ani de muncă în postura de sponsor (ne)oficial al culturii româneşti şi partener principal al divertismentului de calitate. Sunt 10 ani în care am mărit numărul de oraşe în care avem ediţii locale, am îmbogăţit permanent informaţia, fiind mereu preocupaţi de găsirea unei forme cât mai bune de transmitere a ei către public. Nu în ultimul rând, prin intermediul www.sapteseri.ro am adus informaţiile legate de timpul liber şi mai aproape de cititorii noştri”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Şapte Seri se distribuie gratuit în Bucureşti şi în alte 11 oraşe din ţară, venind cu informaţii proaspete în sprijinul iubitorilor de concerte, spectacole, teatre, filme şi alte distracţii tari. Ghidul de petrecere a timpului liber şi informaţie culturală este disponibil şi în variantă online la www.sapteseri.ro sau în variantă mobile.

Bucuresti, 13.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *