free download 78 travel guides written by experts

10 ani de activitate RBL- Sarbatorim cu premii

· 10 ani impreuna cu RBL – Sarbatorim cu premii
· RBL ofera 25% discount

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), pionierul sistemului de economisire-creditare in Romania, implineste anul acesta 10 ani de activitate.

Cu aceasta ocazie, RBL desfasoara timp de 10 saptamani (in perioada 13 octombrie – 19 decembrie 2014) campania „Sarbatorim cu premii”. Astfel, orice persoana care semneaza un contract de economisire-creditare in perioada campaniei are posibilitatea sa castige unul din cele 100 de premii a cate 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 lei la tombola finala, conform regulamentului inscris pe www.rbl.ro.

In plus, persoanele care deschid un cont de economisire-creditare cu RBL in perioada campaniei beneficiaza de reducerea comisionului de deschidere cu 25%.

„In 10 ani de activitate RBL, aproape 400.000 de romani au beneficiat de avantajele produsului de economsire-creditare in calitate de clienti ai bancii. Misiunea noastra, inceputa acum 10 ani, este aceea de a contribui la imbunatatirea conditiilor de locuit ale romanilor intr-un mod sustenabil.

Filozofia produsului este foarte simpla: Pentru cei care isi planifica din timp o investitie imobiliara si economisesc bani o anumita perioada, costurile finale de finantare sunt mult mai mici decat in cazul finantarii printr-un credit clasic.

De aceea putem spune: Cine pune deoparte are parte de un viitor solid!”- a spus Aurelia Cionga, Presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse de economisire-creditare destinate imbunatatirii situatiei locative. Clientii, care incheie un contract de economisire-creditare si economisesc o perioada de timp, au ulterior posibilitatea accesarii unui credit cu dobanda fixa de 4,5 % sau 6% pe an, in functie de produsul ales. In fiecare an, clientii primesc la depunerile efectuate in anul respectiv, o prima de stat de 25% pe an, pana la 250 de euro, la care se adauga dobanda bancii.

Exemplu de calcul: o familie cu patru (4) membri, care isi planifica pe termen mediu achizitia unei locuinte in valoare de 200.000 lei, economiseste prin produsul de economisire-creditare si dupa aprox. 5 ani se poate muta in noua locuinta. Dupa alti aprox. 7 ani achita integral creditul locativ.

Astfel, daca fiecare membru economiseste cate o 1.000 euro pe an (echivalentul in lei) pe contractul sau de economisire-creditare – adica aprox. 350 lei pe luna fiecare – dupa cinci (5) ani familia acumuleaza un total de peste 100.000 lei, inclusiv primele de stat si dobanda bancii.

Dupa aceasta perioada de economisire se poate accesa un credit in lei cu dobanda fixa de doar 4,5% in valoare de aprox. 100.000 lei. Ratele sunt fixe si egale cu cele din perioada de economisire.

Produsele de economisire-creditare sunt produse financiare pe termen mediu si lung si au urmatoarele 3 avantaje majore:
– Eficienta financiara: randament bun in faza de economisire ce se situeaza peste media pietei bancare; costuri scazute in faza de creditare
– Siguranta: produs in lei, fara risc valutar, cu rate fixe de dobanda
– Simplitate: rata lunara la credit egala cu suma economisita lunar in prima faza a produsului

Finantarile acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt folosite atat pentru renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte, cat si pentru refinantarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte bănci.

Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin cele aprox. 500 de agentii Raiffeisen Bank si parteneri.

Informatii despre produsele oferite de Raiffeisen Banca pentru Locuinte se pot obtine la numarul de telefon +4021/ 2 333 000 de luni pana vineri intre orele 08:00 – 22:00 si sambata intre orele 9:00 -17:30, la adresa de mail info@railoc.ro sau la adresele de web www.railoc.ro sau www.rbl.ro.

Bucuresti, 13.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *