bucharest tech week 2021

10.000 de participanti in weekend-ul secund Via Sport

Via Sport atrage tot mai multi participanti dornici de miscare.

In cel de-al doilea weekend Via Sport, 10.000 de bucuresteni au venit pe Bulevardul Kiseleff intre Piata Victoriei si Ion Mincu, pentru a se bucura de cel mai mare spatiu in aer liber din capitala, dedicat sportului.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune ca in perioada 16 iulie – 8 august sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

In weekend-ul 23 – 25 iulie, Via Sport si-a extins oferta de sporturi practicate, cu ajutorul sustinerii Cicloteque, care a pus la dispozitia participantilor biciclete, in mod gratuit.
Vineri, dupa prima ora de la startului weekend-ului de sport, toate bicicletele erau déjà in uz.

La Via Sport au participat bucuresteni de toate varstele, insa cele mai neconventionale prezente au fost cele 10 cupluri de miri care au ales Kiseleff-ul ca loc pentru promenada si sedinta foto.

Costumati in tinuta de nunta si insotiti de rude si prieteni, tinerii casatoriti si-au completat albumul de nunta cu fotografii din timpul partidelor disputate la mesele de ping-pong.

Cel de-al doilea weekend Via Sport s-a derulat fara nici un fel de incident, ceea ce face dovada faptului ca astfel de initiative sunt apreciate de catre bucuresteni: “Cele peste 10.000 de persoane prezente in acest weekend pe Via Sport reprezinta, cel putin pentru noi, o noua confirmare a eforturilor depuse. Insa nu despre statistica as vrea sa mentionez acum, ci despre atitudinea acestor oameni. Cu putin inainte dea inceperea acestui proiect, un bun prieten mi-a spus asa: daca dai sansa oamenilor, fie ei si foarte multi, sa fie civilizati, ei vor fi.” a afirmat Dan Serbulea, Magaging Partner – Eventness.

Acest nou weekend Via Sport a fost un succes nu numai din perspectiva numarului de participanti, dar si in ceea ce priveste atitudinea demna de adevarati cetateni europeni.

La finele acestui weekend intregul echipament logistic se afla in stare impecabila, iar organizatorii nu au inregistrat lipsuri. “}Adevarata mea surpriza a fost cand am constatat, practic la jumatatea proiectului, ca nici un obiect din logistica necesara evenimentului nu a disparut. Nici macar o minge de tenis de masa. Ori in acest context as vrea sa le multumesc tuturor celor prezenti pe Via Sport. Iar cand ne gandim ca intregul echipament logistic dedicat acestui proiect va fi donat catre diferite scoli bucurestene, intelegem ca atitudinea acestor oameni reprezinta mult mai mult decat un excelent exemplu de comportament…” a continuat Serbulea.
Prin intermediul Via Sport, Bulevardul Kiseleff va fi deschis publicului si in urmatoarele doua weekend-uri in care organizatorii promit o serie de alte surprize.

 Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *