free download 78 travel guides written by experts

10.000 de clienti au semnat oferta BCR de reducere a ratelor, in medie cu 20%

BCR10.000 de clienți au semnat deja oferta Băncii Comerciale Române (BCR) de reducere a ratelor lunare, în medie cu 20%, în cadrul campaniei Scade Rata.

„10.000 de clienți se bucură deja de rate reduse, apreciind strategia BCR de scădere a ratei de credit și modul pro-activ în care noua ofertă include comisioane ZERO (de analiză, de administrare), precum și o asigurare de viață GRATUITĂ. Campania SCADE RATA este un pas important pe care BCR dorește să-l facă în consolidarea relației cu clienții săi”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Executiv Retail&Private Banking, BCR.

Clienții care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, sunt preponderent bărbați (66%), de 44 ani (vârsta medie la data refinanțării creditului), din mediul urban (București), căsătoriți (82%), cu studii universitare și venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economiști sau funcționari publici, care apreciază ofertele concise și rezultatele rapide. Cunoștințele lor financiare sunt bune și foarte bune, cunosc și utilizează produsele bancare (utilizează, în medie, 3 produse bancare) fiind axați pe plățile prin intermediul internet banking-ului. Este un client atent la cheltuielile lunare, dar și la avantajele pe care le obține în urma colaborării cu banca.

BCR oferă clienților cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobandă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. Dupa această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienții cu garanție imobiliară.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *