free download 78 travel guides written by experts

1 licenta valabila pentru 3 calculatoare

Incepând cu data de1 noiembrie 2008 magazinul on-line www.AZsoft .ro vă oferă un preţ promoţional pentru  Microsoft Office 2007 Acasă şi pentru Şcoală – 1 licenţă valabilă pentru 3 calculatoare.

Microsoft Office Acasă şi pentru Şcoală a fost creeat pentru utilizatorii de acasă , pentru instituţiile de învăţământ şi pentru elevii care au din ce în ce mai multe teme de făcut.

Microsoft Office 2007 Acasă şi pentru Şcoală este o suită Microsoft Office care conţine următoarele programe: Microsoft Word 2007, Microsoft Excel 2007, Microsoft PowerPoint 2007, Microsoft OneNote 2007.

Produsul are meniu şi comenzi în limba română astfel încât să îţi foloseşti calculatorul mult mai uşor atât singur cât şi împreună cu familia ta.

Ai mai multe instrumente de verificare a documentelor care îţi vor uşura activitatea : verificatoare ortografice, verificatoare gramaticale şi de stil, lexicoane, despărtitori în silabe, liste de autocorecţie, capacităţi de rezumare automată, dicţionare de traducere.

Cateva dintre beneficii:
·    Ilustraţiile SmartArt reprezintă un set îmbunătăţit de instrumente de proiectare, disponibile în cadrul sistemului de programe Microsoft Office, pentru a uşura crearea nomogramelor şi a diagramelor cu aspect impresionant.
·    Microsoft Word examinează modificările propuse la document în timp ce lucrezi, fără a fi necesar să căuti în mod repetat prin diferite niveluri de meniuri.
·    Utilizezi formatări condiţionale de înaltă calitate vizuală împreună cu noi bare de date şi cu mai multe umpleri de culori şi graduale, pentru a formata date în baza unor reguli specifice, făcând cât mai simplă identificarea tendinţelor cheie ale datelor.
·    Temele document fac simplă menţinerea unui aspect consistent pentru tabele şi text în cadrul documentelor Word, Excel şi PowerPoint.Document Inspector Elimini cu uşurinţă  informaţiile „invizibile”, cum ar fi comentariile, textul ascuns şi proprietăţile. Poţi trimite apoi mai departe documentele cu încredere. Informaţiile personale au fost eliminate.
·    Office PowerPoint 2007 accelerează şi facilitează crearea unor prezentări mai dinamice, printr-o bibliotecă extinsă de teme şi de aspecte de diapozitive particularizabile.
·    Office OneNote 2007 este o agendă digitală flexibilă în care ai posibilitatea să colectezi, să organizezi şi să cauţi toate tipurile de note şi  informaţii: text tastat, imagini, înregistrări audio şi video, decupări din pagini Web sau capturi de ecran, fişiere de pe calculator şi scheme de mână, toate într-un singur loc.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.azsoft.ro/microsoft-office-2007-acasa-si-pentru-scoala-/

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *