free download 78 travel guides written by experts

1 an de OctopusTravel.ro!

15 Martie 2005 a fost ziua in care ati facut cunostinta cu Olly. In anul care a trecut, multi dintre Dumneavoastra ati ales sa faceti cel putin o rezervare la un hotel in strainatate cu ajutorul simpaticei caracatite. Increderea cu care ne-ati investit, ne face sa credem ca viitorul turismului on line se afla pe maini bune.

Primul an de OctopusTravel in Romania a fost un an de succes. Aproape 300 agentii de turism din toata tare au ales sa lucreze cu noi, mai mult de 10.000 nopti de cazare vandute in peste 200 destinatii din 50 tari de pe toate continentele. Website-ul www.octopustravel.ro a fost unul dintre cele mai vizitate site-uri de rezervari online din Romania. Suntem mandri ca avem clienti fericiti si parteneri multumiti. Suntem mandri ca turismul on line a devenit mai usor pentru toata lumea.

Si pentru ca sarbatorim un an de la lansare, cadourile nu pot lipsi… In perioada 15 Martie – 21 Martie 2006, va invitam sa faceti o rezervare prin Call Center la 599 01 01, si veti primi automat un discount de 5% din valoarea rezervarii indiferent de data calatoriei. Pentru rezervari de peste 500 Euro, va facem cadou si asigurarea medicala pentru perioada calatoriei.

Este modul nostru de a va multumi pentru ca ne-ati fost aproape in acest prim an si invitatia noastra de a ne vizita ori de cate ori veti calatori in strainatate.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *