free download 78 travel guides written by experts

1.4 milioane de români au urmărit-o pe Simona Halep la Pro TV, în finala de la Roland Garros

Pro TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public

La numai 20 de ani, Jelena Ostapenko a reușit să câștige primul ei turneu la senioare, învingând-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros. Pro TV a transmis LIVE meciul dintre cele două, iar toți românii au fost alături de Simona, care a ratat ieri șansa de a deveni numărul 1 mondial.

Merci Simona
Finala de la Roland Garros, transmisă LIVE la Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 9.2 puncte de rating și 40.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund a obținut rezultate de aproximativ trei ori mai mici, cu 3.2 puncte de rating și 14.0% cotă de piață. La nivel național, peste 1.4 milioane de români i-au ținut pumnii Simonei, iar în minutul de aur de la ora 18:12, aproximativ 1.9 milioane de români urmăreau finala Roland Garros la Pro TV.

“Cred că a fost un turneu bun, să joci finala este extraordinar. Tot creditul pentru Jelena, a jucat foarte bine, a lovit foarte puternic, la unele puncte am fost doar spectatoare pe teren, așa că a meritat să câștige. Este un moment greu pentru mine, dar cu timpul o să treacă. O să continui să muncesc, pentru că vreau sa repet ce am făcut la acest turneu.”, a declarat Simona Halep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *