Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

1 000 de copii merg gratuit la Circ de Mos Nicolae

In cadrul campaniei «Copii fericiti» peste 5.000 de copii
vor merge pentru prima data in viata lor la circ pana la sfarsitul anului 2010

Incepand cu 8 decembrie 2009 si pana in aceeasi perioada a anului 2010, peste 5.000 de copii din Bucuresti vor merge gratuit la circ, vor participa la aventuri nautice la Marea Neagra si vor primi jucarii gratuite, in cadrul campaniei “Copii fericiti” lansate astazi de portalul pentru copii si mamici lolipop.ro.

Prin intermediul programului desfasurat pe parcursul unui an de zile, portalul lolipop.ro doreste sa atenueze efectele crizei economice asupra copiilor si sa aminteasca publicului adult ca cei mici nu sunt vinovati de criza politica, economica sau morala a oamenilor mari. In acest demers, au fost cooptate deja companiile UniCredit Leasing, Forum Invest si Eurosmart Investment, primele dintr-o serie mai ampla de companii pe care organizatorii doresc sa le implice in sustinerea financiara a campaniei.

Primul eveniment din cadrul programului are loc pe 8 decembrie 2009. De Mos Nicolae, 1.000 de copii care nu au fost niciodata la circ vor primi din partea lolipop.ro bilete gratuite la spectacolul Circ&Variete Globus ce are loc cu aceasta ocazie.

Pe parcursul anului urmator, alte serii de copii fara mijloace materiale identificati de lolipop.ro vor participa la spectacolele de circ – de Iepuras (aprilie 2010), cu ocazia zilei copilului (1 iunie 2010), la inceputul noului an scolar (septembrie 2010), sau de Mos Nicolae (decembrie 2010). Organizatorii estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2010, peste 5.000 de copii sa mearga pentru prima data in viata lor la circ, in cadrul acestui program.

In vara anului urmator, premiantii de la faza pe municipiu a olimpiadelor scolare (clasele V-VIII) vor fi invitati intr-o aventura nautica pe Marea Neagra, in cadrul aceleiasi campanii.

In paralel, portalul lolipop.ro a identificat in Bucuresti peste 20 de gradinite cu mijloace materiale precare. Acestea vor fi dotate cu jucarii, in cadrul programului “Copii fericiti”.

Campania este online incepand de astazi, 16.11.2009, pe portalul lolipop.ro si va fi promovata pe parcursul unui an de zile in scolile si gradinitele participante la program, catre toate marile companii din Romania, in presa scrisa si TV.

Programul detaliat al campaniei:

2009

Nov.

Lansarea campaniei portalul lolipop.ro (rubrica speciala, concursuri cu premii, interviuri video, articole si informatii)

Dec.

Spectacol la Circ&Variete Globus

lolipop.ro si partenerii campaniei duc 1.000 de copii la circ alaturi de invitati speciali. Toti copii primesc cate un cadou de la Mos Nicolae.

2010

Apr.

Spectacol la Circ&Variete Globus de Iepuras

Iun.

Spectacol la Circ&Variete Globus de Ziua Copilului

Aventura nautica la Marea Neagra pentru micii premianti olimpici

Sept.

Spectacol la Circ&Variete Globus la inceputul anului scolar

Cadouri si rechizite scolare pentru copiii fara posibilitati materiale

Dec.

Spectacol la Circ&Variete Globus de Mos Nicolae

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *