Shadow

Pantofii miresei erau Hannami

Pantofii potriviți trebuie să completeze armonios rochia de mireasă. Ca o bijuterie perfectă, pantofii Hannami îți răsfață picioarele prin confort și eleganță, în timp ce fac cea mai spectaculoasă demonstrație de rafinament printr-un design ce hipnotizează chiar și cele mai capricioase gusturi.

Prin completarea colecției Bridal cu noi modele, Hannami Shoes continuă provocarea de a crea pantofi și sandale care îmbină versatilitatea, confortul și calitatea pentru a deveni opțiunea numărul 1 a viitoarelor mirese.

hannami-wedding-visual
Designul exclusivist, creat cu cele mai bune materiale migrează în jurul experienței pe care o va avea purtătoarea pantofilor, de aceea fiecare model este construit cu tălpi flexibile din piele, ce permit piciorului să nu se simtă capturat, ci liber. Mai mult, stilistica fiecărui pantof reinventează conceptul de încăltăminte pentru mirese, aducând în scenă un nonconformism purtabil și versatil, tradus printr-un mix de texturi premium și o cromatică seducătoare, ce poate fi apoi reintegrată în orice altă ținută.

În această linie domină pielea naturală în diferite forme și texturi, fie că e vorba de piele mată sau sidefată, fie în combinație cu alte inserții prețioase, cum e velurul sau detalii de decor ca penele, perlele și cristalele.

Colecția cuprinde sandale și pantofi care să reinventeze ținuta unei mirese și să aducă relaxarea în primii pași pe ”covorul” fericirii în doi. Noile modele Hannami Shoes pentru mirese sunt adevărate demonstrații de rafinament și versatilitate, putând fi adaptate la orice model de rochie și la orice nivel de confort. În plus poți opta pentru tocuri adaptate fiecărei preferințe: toc gros, evazat sau subțire, înalt de până la 12 cm sau mai mic, de 5 cm.

Miresele care vor confort și eleganță aleg pantofii Hannami!

Colecția Bridal by Hannami Shoes cuprinde sandale si pantofi de lux, lucrați individual din piele naturală și au prețuri cuprinse intre 550 si 1200 lei. Toate modele propuse pot fi realizate pe comandă, în funcție de preferințele viitoarei mirese în ceea ce privește materialul, culoarea, tocul sau accesoriile.

Produsele din colecția Bridal sunt disponibile pe shop-ul online www.hannami.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/HannamiShoes/. Pentru consultanță și personalizare, viitoarele mirese își pot face o programare la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr. 2.

Hannami Shoes este un brand romanesc de incaltaminte de lux, ce se adresează femeilor cosmopolite puternice şi rafinate. Folosind cele mai fine şi rezistente materiale, din piele naturală, de la prestigioşi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirmă prin calitatea produselor lucrate manual, în ediţii limitate de lux. Misiunea boutique-ului se conturează în jurul dorinţei de a oferi femeilor o experiență deosebit de plăcuta prin customizarea unor accesorii versatile și unice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *